Neradujte se předčasně. Tenhle gól si brankář za rámeček nedá

29. dubna 2020·Životní styl·Karolína Stránská

Není to žádná novinka. Sportovní fanoušci už byli svědky mnoha případů, kdy se brankař předčasně radoval z úspěšného zákroku, jen aby míč posléze v bráně stejně skončil. Jeden vtipný úlovek se k nám dostal až z dalekého Thajska.

Týmy Bangkok Sports Club a Satri Angthong se proti sobě postavily v semifinále poháru. Zápas v základním čase skončil remízou 2:2 a proto k míči přistoupil střelec z Bangkoku, aby svůj tým penaltou dovedl k vítězství. Jeho střela se odrazila od břevna vysoko do vzduchu, což vyburcovalo soupeřova brankáře k oslavnému úprku z brány. To ještě netušil, že svého rozhodnutí bude vzápětí litovat.

Míč totiž nabral rotaci a cestu do brány si přece jen našel. Když brankář zjistil, co se děje, bylo už příliš pozdě. Bangkok se dostal do vedení a vyhrál zápas.

“Už to vypadalo, že ten tým prohraje, protože jejich střelec netrefil bránu. Všichni si mysleli, že je zápas u konce a začali jásat. Míč se však najednou odrazil a získal zpětnou rotaci. Dav si toho všiml, brankář ale ne. Bylo to vtipné, ale brankař se musel cítit jako hlupák, vypadal, že je mu do breku,” popsal situaci pro Daily Mail divák, který video pořídil.

Životní styl - další články

Doporučujeme