Nevíte, kam vzít svoji drahou polovičku na Valentýna? Navštívit můžete třeba nejromantičtější vesnici v Anglii

9. února 2023·Životní styl·Redakce

Salisbury (Zdroj: Profimedia)

Nejromantičtější svátek se blíží. Jestliže přemýšlíte, jak svoji drahou polovičkou překvapit a chcete si udělat výlet do Velké Británie, musíte se zastavit ve vesnici Lover. Tady totiž lásku opravdu prožívají. Pojďte se s námi podívat, jak to tam vypadá.

Už podle názvu je jasné, co je tady to nejdůležitější. Lover (v překladu láska, pozn. redakce) je bezesporu nejromantičtější vesnicí ve Velké Británii. Obyvatelé malebných uliček ozdobí své domy srdíčky na oslavu svatého Valentýna. Ten sice v Česku není tak populární, ale v anglofonních zemích jej zbožňují.

Po romantické procházce plné červených srdíček a amorků se může každý zastavit ještě v kavárně The Darling. Zde kromě nejrůznějších dobrot, u kterých hrají prim srdíčka, můžete získat i speciální razítko Lover, které vám obsluha dá na každé vaše valentýnské přání.

Pošta, která razítko vydává, není jen tak obyčejnou poštou. Můžete si na ní pořídit i spoustu zamilovaných dárků; svíčky, hrnečky, pohlednice či konviček na čaj. Tady se bude všem zamilovaným jistě líbit.

Podívejte se, jak to ve vesnici vypadá 🙂

Životní styl - další články

Doporučujeme