Čím obdarovat svého milého na Valentýna? Whiskey i trenky jsou klišé

7. února 2023·Životní styl·Redakce

Ilustrační foto (Zdroj: Shutterstock)

I když bude jistě spoustu lidí řvát, že tenhle "americký svátek" neslaví, pro někoho je Valentýn příležitost, jak si udělat navzájem radost, potěšit se a zažít spolu v páru pěkný den nebo večer. Při přemýšlení, čím svého partnera obdarovat, vás jistě pár tipů napadne. Zkuste se ale letos zamyslet trochu víc do hloubky a dám mu něco, co nebude čekat a nebude to jedna z věcí, které se k takovým příležitostem dávají pořád dokola. Přinášíme vám pár dárků, kterými rozhodně překvapíte.

Místo lahve

Lahev oblíbeného rumu nebo whiskey se hodí vždycky a samozřejmě vždycky udělá radost. Není to ale nic originálního ani překvapivého. Zkuste ale takový alko nápoj sami vyrobit. Receptů na domácí přípravu je všude po internetu spoustu. Zkuste například domácí Becherovku ze slivovice, bylinkového čaje a koření. Nebo vyzkoušejte oblíbený “vězeňský chlast” Kvasku. A milovníci asijské kuchyně jistě ocení domácí saké.

Místo trenek

Dávat trenky, ideálně s nějakým roztomilým, vtipným motivem je také velice oblíbený dárek, když vás nic originálnějšího nenapadá. Co to ale pojmout trochu jinak a místo spodního prádla pro něj, kupte spodní prádlo pro sebe. Vsaďte na něco odvážného, sexy, provokativního a skutečně líbivého a uvidíte, že až se mu ten večer dáte, bude mít mnohem větší radost než z boxerek se srdíčky.

Místo romantické večeře

Pokud nerezervujete místo v restauraci s dostatečným předstihem, je pravděpodobné, že se do slušného podniku, který je pro takový romantický večer vhodný, nedostanete. Každý druhý totiž v tento den vyrazí na večeři, pěkně se oblékne a upraví a utratí majlant za tříchodovou večeři a lahev drahého vína, nebo víc lahví. Je váš partner člověk, který si na tyto snobské večeře příliš nepotrpí a raději by skočil do průměrné příjemné hospůdky na pivo? Překvapte ho a místo do restaurace ho vezměte právě do hospody nebo do sportbaru. Odměnou vám bude šťastný výraz v jeho očích.

Místo plyšového medvídka

Najdou se i takové ženy, které si myslí, že dát svému partnerovi plyšové zvířátko ideálně se srdíčkem, je dobrý nápad. Dobrý nápad to je, ale pouze pokud je vám 15 let. Pravdou je, že darovat k Valentýnu hračky, nemusí být ten nejhorší nápad. Je jen třeba vědět, kde je koupit. V hračkářství totiž takové hračky nenajdete. Projeďte si e-shopy erotických obchodů, vyberte si hračky, které vám oběma budou vyhovovat a nechte si je doručit. Spousty takových e-shopů bývají při doručování naprosto diskrétní, dokonce změní dodavatele na neexistující firmu, tedy ani kurýr neví, co to vlastně doručil.

Životní styl - další články

Doporučujeme