Novoluní ve znamení Panny je tady. Co nám přinese a jak nám může změnit život?

14. září 2023·Životní styl·Redakce

Ilustrační foto. (Zdroj: Deppositphotos)

V polovině září nás čeká deváté letošní novolunní. To tentokrát bude ovlivňovat zodpovědná a puntičkářská Panna. Co vás během něj čeká, na co si dát pozor a co naopak podpořit? Máme pro vás odpovědi.

Představte si, že jakmile začíná novoluní, otevíráte novou stránku pomyslné knihy vašeho života. Můžete udělat cokoliv, co chcete, udělat to jinak, třeba i lépe. A takovou možnost máte i 15. září ve 3 hodiny a 39 minut. Nejvíce se novolunní dotkne znamení Panny, Býků a Kozorohů.

My všichni bychom ale měli být v pozoru a připravit se na zvýšenou vlnu energie. Ta nás bude nutit opustit svou komfortní zónu, soustředit se na detaily a povinnosti a změnit svůj postoj k práci a ke zdraví. Panna je zemské znamení, které vládne Merkur. Je zodpovědná, puntičkářská, miluje pořádek, přesnost. Ráda se zajímá o zdraví, zvyky, stereotypy a o druhé. Dovede být kritická k sobě i k ostatním. Proto si tentokrát odpusťte “dobře míněné rady” k ostatním, ale začněte u sebe.

Jestliže chcete začít něco nového, musíte nejprve opustit to staré. A Panna vám k tomu dává ideální prostor, postavte se k tomu čelem a ukliďte si v životě. Bude to chtít trpělivost, ale půjde to rychleji, než čekáte. Pečujte nejen o své tělo, ale i duši. Panna je zemské znamení, proto začněte od nohou. Dopřejte si masáž, pedikúru, choďte na procházky, zaměřte se na to, co jíte a pijete.

Důležitá je i duše, tedy vaše psychické zdraví. Panny někdy mají tendence podceňovat to, co nejde podle plánu. Znejte svojí hodnotu, protože podceňování vás zbytečně brzdí. Novolunní je ideální vyhnout se sebekritice a začít si více věřit. Udělejte si v duši pořádek, přesně tak, jak by to udělaly Panny – důkladně, systematicky a pořádně. A ukliďte si i doma. Jak se říká, kdo má uklizeno doma, má uklizeno i v sobě.

Životní styl - další články

Doporučujeme