Která znamení zvěrokruhu mají nejčastější sklony k nevěře?

20. srpna 2023·Životní styl·Redakce

Ilustrační foto. (Zdroj: Depositphotos)

Znamení zvěrokruhu o naší osobnosti dokáže hodně napovědět. Věděli jste, že některá mají například větší sklony k nevěře? Pojďme se podívat, u kterých znamení byste se měli mít na pozoru.

Beran

Pro Berana rodina a její hodnoty jsou vždy na prvním místě, a tak není divu, že nevěru neuznává. Pokud se toto znamení zamiluje, tak věřte, že pro něj je to láska na celý život a dokáže vám splnit cokoliv, co vám na očích vidí. Ale pozor, to samé očekává on od vás! Věrnost by tak mohla být jeho druhým jménem.

Býk

Muž Býk se řadí mezi znamení, která si moc ráda zašpásují a s vážným vztahem se u nich moc počítat nedá. Pokud tedy netoužíte po rodině a stabilním zázemí, Býk pro vás bude ten pravý milenec. Naopak žena v tomto znamení je věrná, milující a miluje mužskou pozornost.

Blíženci

Pokud Blíženci najdou protějšek, se kterým si sednou na první dobrou, tak nevěru u nich rozhodně nečekejte. Neradi se v páru hádají a mají spokojený a vyrovnaný vztah.

Rak

Raci propadnou lásce velice snadno. Bohužel záhy zjistí, že protějšek není ten pravý nebo ta pravá. Zamilovanosti jsou schopni propadnout natolik, že dokážou během pár měsíců vstoupit dokonce do manželství. Není tedy divu, že po vyprchání růžových brýlí, přichází na scénu nevěra.

Lev

U Lvů byste se měli mít na pozor. V momentě, kdy si toto znamení usmyslí, že není pro něj jeho protějšek dost dobrý, přichází na scénu nevěra. Pokud tedy se vám nějaký Lev nebo Lvice líbí, nezapomeňte, že musíte neustále sršet vtipem a okouzlovat je. Potom se můžete těšit z plně harmonického vztahu.

Panna

Panna se řadí mezi nejvěrnější znamení. Doslova se dá říct, že čeká na toho pravého či pravou. Pokud správnou polovičku najdou, tak je to láska na celý život. Jsou hodně rodinně založené.

Váhy

U tohoto znamení vévodí nerozhodnost. Pokud teda si nejsou svým protějšek zcela jistí, nemají problém zahnout. Na druhou stranu, pokud jim dojde, že jsou po boku někoho spokojeni, tak se můžete těšit na věrný a plnohodnotný vztah.

Štír

Štíři jsou známí tím, že na soukromí nedají dopustit, proto si domov a rodinu pečlivě střeží. Občas se ale může stát, že i u něj se objeví nevěra. V tom případě pak hledá ve vztahu různé možnosti, jak by se u svého partnera tzv. vykoupil.

Střelec

Střelec se řadí mezi největší nevěrníky. Rádi zkoušejí nové věci, a tak partnerky a partnery střídají jak ponožky. Musí totiž nejprve zjistit, co jim nejvíce vyhovuje a až potom, jsou schopni se usadit a vést spokojený rodinný život. Pak se už nevěry nemusí jeho pravý protějšek rozhodně bát.

Kozoroh

Kozoroh muž dokáže být opravdu dobrý sukničkář. I když má doma teplo rodinného krbu, nevadí mu otočit se za cizí sukní. Ženy to mají podobně, raději se baví a vážný vztah není pro ně alfou a omegou.

Vodnář

U Vodnáře máte jistotu, že vám bude věrný až za hrob. Vztah na jednu noc mu nevoní. Je hodně rodinně založený a nikdy by nezklamal své blízké.

Ryby

Žena Ryba nevěru nesnese, pokud je někdo tedy podvede, okamžitě zvedají kotvy a nikdy dané osobě neodpustí.

Životní styl - další články

Doporučujeme