Příběh jak z hollywoodského filmu. Z opuštěného štěněte je psí komisař

11. dubna 2023·Životní styl·Redakce

Ilustrační foto (Zdroj: Depositphotos)

Tady je námět na hollywoodský film jasný. Z opuštěného štěněte, které nikdo nechtěl, se stal psí komisař, který se stará o pořádek v britském Jižním Yorkshiru. A u svých dvounohých kolegů je prý velmi oblíbený. Informaci přinesl BBC.

Policejní pes Buzz zažívá skoro až filmový příběh. Pes byl před rokem nalezen jako opuštěné v Bradfordu, odkud putoval do útulku v Barnsley. Štěstí stálo při něm a on se dostal k místní policii. A za 12 měsíců projevil ve službě velký potenciál. 

Byl u 26 zatčení, 71 pronásledování a 38 hledání pohřešovaných osob. „Buzz byl stvořen k tomu, aby byl policejním psem,“ prohlásil pro BBC na adresu svého svěřence policista Ashley Green. A vypadá to, že má Ashley pravdu, protože Buzz je u svých lidských kolegů velmi oblíbený. 

Za své neskutečné výkony si zasloužil ocenění policejní zvíře roku pro oblast Jižního Yorkshiru. A jeho opatrovník na něj má jen a jen slova chvály. „Za ten rok, co spolu jsme, jsem se na něj mohl vždy absolutně spolehnout,“ prohlásil policista. 

Životní styl - další články

Doporučujeme