Stále nemáte plány na léto? Zkuste se zeptat hvězd. Vaše znamení ví, co je pro vás nejlepší

3. června 2023·Životní styl·Redakce

Ilustrační foto (Shutterstock)

Každý z nás má jinou představu o létě a o tom, jak strávit dovolenou. Někdo má raději klid a pohodu, jiný potřebuje adrenalin. Jak byste měli strávit léto podle znamení, v němž jste se narodili? Zkuste to a možná to bude nejlepší léto, jaké zažijete. Co podniknout poradí Dáma.cz.

Beran

Berani, vy jste typ člověka, který chce být vzorem pro všechny lidi. Vy si nejlépe vychutnáte léto smysluplnou prací, jako je dobrovolnictví nebo pomoc ve vaší ulici. Být někým, ke komu mohou ostatní vzhlížet, je pro vás velmi důležité. Můžete ale spojit příjemné s užitečným a vyrazit někam do nějaké chudé země, kde budete pomáhat dětem a zároveň poznávat novou kulturu.

Býk

Býci potřebují relaxaci, protože během roku hodně pracují. A relax potřebují i v létě. Ideální je pro ně odpočinek na pláži, ale taky odpočinek v podobě návštěv přátel, kina či lázeňský pobyt nabitý nejrůznějšími procedurami, které Býka uzemní.

Blíženci

Blíženci, vy máte tendenci se velmi rychle začít nudit, takže léto musíte pojmout aktivně. Musí být plné nečekaných věcí a změn, jinak to pro vás nebude mít žádný smysl a vlastně si neodpočinete. Zkuste dělat něco, co jste ještě nedělali, třeba se přihlaste na potápěčský kurz, jeďte na ochutnávku vín nebo jeďte na týden na kurz reálné kresby někam na hrad. No a když to nevyjde, zkuste třeba změnu snídaně, to taky pomůže.

Rak

Raci jsou trošku workoholici, kteří chtějí být vždy produktivní. V létě tedy musí dělat něco, čím se budou rozvíjet, aspoň formou nově získaných informací nebo zkušeností. Jeďte na konferenci, kurz, jak vydělat víc peněz, může to být cokoli, kde se setkáte s podobně smýšlejícími lidmi.

Lev

Lvi jsou sice králové a chtějí být centrem pozornosti, na druhé straně jsou ale rádi, když můžou pomoct. Navíc jsou přitom vidět, takže můžou dostatečně silně zazářit. Připojte se k nějaké skupině a jeďte do jiné země, kde můžete pomáhat chudým lidem, třeba v Jižní Africe. Nemáte na to peníze? Můžete pomáhat i doma, stačí se informovat.

Panna

Panny rády přemýšlejí a organizují, takže ideální léto je pro ně takové, kdy mohou dělat něco skutečně přemýšlivého. Zaplaťte si letní lekce něčeho, co vás zaujalo a co by vás posunulo dál, čtěte knihy, ke kterým jste se během roku nedostali nebo přeorganizujte svůj byt. Někoho by to vystresovalo, vás naopak hodí do pohody.

Váhy

Váhy jsou harmonické bytosti, které jsou rády s přáteli a rodinou. Plánujte si tedy léto tak, abyste byli co nejvíc s nimi. Naplánujte dlouhou plavbu na lodi, turistické výlety do hor, návštěvy muzeí nebo koncertů. Vám udělá dobře společnost milujících lidí.

Štír

Štíři jsou zvídaví a trochu tajemní. Mají rádi vzrušení a překvapení, takže jejich ideální léto je ve znamení nečekaných lákadel v podobě tajemné večeře s přáteli nebo půlnoční prohlídky starodávným hradem.

Střelec

Střelci milují dobrodružství, změnu a cestování. Jejich léto bude perfektní jedině tehdy, když se někam vypraví za poznáním. Nové město, nová země. Vzhledem k tomu, že Střelci taky rádi jí, doporučujeme Itálii, protože tam mají jedinečné a chutné jídlo, takže vaše touhy po poznání ještě znásobíte.

Kozoroh

Kozorozi jsou dříči orientovaní na výkon a čas. Skoro nikdy nemají čas na to, aby odpočívali, tak aspoň v létě to dělejte. Potřebujete ale plán, bez něj si léto neužijete. Jakmile máte plán, můžete zažít pocit uvolnění. Zkuste taky meditovat.

Vodnář

Vodnáři, vy najdete štěstí při setkávání s novými lidmi. Připojte se k partě lidí a vyrazte s nimi na kolo, na vodu nebo na nějaké horské túry. Vždycky jsou kolem vás lidé, kteří mají podobný koníček a bude vám s nimi dobře.

Ryby

Ryby jsou emotivní a tvořivé, takže potřebují dělat i v létě věci, které budou jejich touhu po kreativitě naplňovat. Můžete pracovat na zahradě, věnovat se zahradnímu designu nebo pečovat o kytky, můžete kreslit nebo psát, hlavně musíte dělat to, co vás baví.

Životní styl - další články

Doporučujeme