Štěstí, nebo smůla? Symboly ve snech vám mohou ukázat, jakým směrem povede váš život

11. srpna 2022·Životní styl·Redakce

Ilustrační foto (Zdroj: Shutterstock)

Známe to všichni. Něco se nám zdá a druhý den si částečně pamatujeme, co bylo jeho součástí. Může to být jen jedna věc, jedna část, kterou si zapamatujeme. Co některé z takových symbolů znamenají? Odpovídá web Bleskproženy.cz.

Telefon

Zdá se vám, že vám zvoní telefon? Je možné, že se s vámi chce napojit vaše vnitřní já. Také to ale může znamenat, že se k vám blíží příležitost, která vám změní život. Jestli telefon ve snu zvoní a vy ho nezvedete, je možné, že vám podvědomí naznačuje, že zprávy ignorujete. Měli byste to změnit.

Květiny

To, že se vám zdá o květinách, které rostou volně třeba na louce, znamená, že vás čekají nové příležitosti. Když se vám zdá o uvadlých květinách, značí to, že jste uzavřeli nějakou důležitou životní kapitolu. Jestliže vidíte květinu, která kvete, čeká vás štěstí. Čerstvé a zdravé květiny, které září barvami, jsou vždycky dobré znamení.

Měsíc

Tyto sny naznačují, že něco skrýváte. Může to být vaše kreativnější a citlivější část, protože Měsíc představuje ženskou část. Pokud je Měsíc jasný, znamená to, že se můžete těšit na hezké časy. Pokud je za mraky, připravte se na temnější časy. Pokud vidíte úplněk, vaše naděje budou zmařené, nejasný měsíc Měsíc zase značí nezdary a finanční problémy.

Voda

Tento živel odráží ambice. Jestliže se vám zdá o moři, může to signalizovat šanci na nový život a doporučení, abyste se nebáli výzev a rizika. Pokud vidíte potok nebo malý rybník, může to značit, že při dosažení vašich cílů vám pomůže někdo jiný. Slaná voda značí slzy, vroucí hádku, a pokud se brodíte ve vodě, značí to jisté podezření.

Cesta

Dlážděná cesta bez zatáček může znamenat, že jedna z vašich voleb bude mít jednoduché řešení. Nejasná, mlhavá cesta plná začátek zase značí, že to, co jste si vybrali do budoucna, byste možná měli ještě přehodnotit. Pokud po cestě bloudíte, zbytečně se namáháte a jestliže je zase cesta moc dlouhá, tak úspěch je vzdálený a měli byste jej přehodnotit. Klikatá komplikuje život a nekonečná naznačuje vnitřní zmatek.

Létání

Létání může znamenat, že máte problémy sami se sebou. Pokud stoupáte vzhůru či se vidíte v letadle, znamená to růst ve všech směrech, nadhled a osvobození se od stereotypů. Důležité je i přistání. Pokud je hladké, všechno dobře dopadne. Jestliže se ale řítíte směrem k zemi, bojíte se budoucnosti.

 

Životní styl - další články

Doporučujeme