Tento týden se ponese v dobrém duchu. Těšit se můžete na nová poznání a štěstí přeje připraveným

30. října 2023·Životní styl·Redakce

Ilustrační foto. (Zdroj: Deppositphotos)

Máme tady další nový týden a s ním se musíme podívat, co vám hvězdy předpověděly. Na co se máte připravit a čemu se případně vyvarovat?

Beran

Snažte se s lidmi vycházet, i když vám někteří nemusí být zrovna po chuti. Vrátí se vám do života někdo z minulosti a udělá vám v něm šílený nepořádek. Proto se soustřeďte hlavně sami na sebe a na to, co děláte.

Býk

Objeví se řada okolností, které nějakým způsobem mohou ovlivnit práci vašich přátel. Neradi jste poslem špatných zpráv, přesto neotálejte a za včas to jedincům sdělte. Budou si tak moci připravit nouzový plán.

Blíženci

Nikam se vám nebude tento týden chtít, přesto odsouhlasíte účast na jedné akci. Nakonec ale okolnosti naberou úplně jiný směr a vy se toho nebudete muset ani účastnit.

Rak

Vaši blízcí na vás neustále stupňují nároky. Sice vám dělá dobře, že se bez vás neobejdou, ale čeho je moc, toho je příliš. Dejte si pozor, abyste za ně nemuseli dělat důležitá rozhodnutí.

Lev

Tento týden u vás bude jako na houpačce. Jeden den budete trhat rekord, druhý den budete rádi, že se vůbec vyhrabete z postele. Podzimní počasí vám taky moc nepřidá. Když to půjde vezměte si den volna a pokud byste to už nezvládali, tak se nebojte vyhledat odborníka v podobě psychoterapeuta.

Panna

Někdo bude od vás vyzvídat a vám to bude dost proti srsti. Proto se těmto lidem vyhýbejte, nebo se ptejte jako první na to, co zajímá vás a nedejte jim prostor na dotazy. Získáte tak čas ujasnit si myšlenky.

Váhy

Sny v kariérní oblasti se některým jedincům splní. To by tak chtělo nějakou odměnu, proto vyrazíte večer do víru velkoměsta a možná nezadaní potkají i někoho sympatického.

Štír

Riskujete, a to vás může ohrozit. Díky toho se ale na danou událost budete koukat jinýma očima. Dejte si pozor, abyste se nerozhněvali na člověka, na kterém vám hodně záleží. Omluvu by sice přijal, ale trvalo by, než by se vztah u vás vrátil do stavu jako předtím.

Střelec

Doladíte konečně detaily u důležitého plánu. Bohužel v momentě, kdy se zorientujete, objeví se něco nečekaného a vy budete muset improvizovat. Stačí, když si budete věřit, zvládnete to a budete za hvězdu.

Kozoroh

Bude vás štvát, že vaši kolegové jsou zbrklí a napravování jejich chyb vás stojí mnoho. Bohužel jsou nenapravitelní, připravte si opět poučnou řeč.

Vodnář

Těšíte se už na dovolenou s osobou, na které vám hodně záleží. Doslova balíte už kufr, ale mnoho věcí vám schází, a tak se můžete těšit na den strávený v nákupním centru. Před dovolenou ale nezapomeňte dokončit projekt, protože jiní by ho mohli pokazit.

Ryby

Nezapomeňte si důkladně ověřovat všechny informace, které si k vám najdou cestu. Dejte si pozor, ať nikomu nenaletíte. Pokud si přeci jen v něčem nebudete jistí, proberte to s někým, kdo má výbornou intuici.

Životní styl - další články

Doporučujeme