Tohle jsou nejkrásnější svatební fotky desetiletí. Mrkněte na výběr toho nejlepšího

25. listopadu 2020·Životní styl·Barbora Pisingerová

Foto: Instagram / theworldsbestweddingphotos

Každá dvojice, která se rozhodne pro vstup do manželství, si na svůj velký den chce uchovat co nejkrásnější vzpomínky. Není proto divu, že řada párů přisuzuje velký význam svatebním fotografiím a videím. Podívejte se na snímky z uplynulé dekády, které byly v soutěži zvoleny za ty nejkrásnější. 

Nové fotografie a videa ze svatebních obřadů vznikají dnes a denně. Někdy je proto těžké vymyslet další originální způsoby, jak výjimečnou chvíli navždy zachytit. Následující snímky vás ale přesvědčí, že je to přece jenom stále možné.

Online umělecká galerie World’s Best Wedding Photos nedávno vyhlásila mezinárodní soutěž, ve které určila padesátku nejkrásnějších svatebních fotek uplynulého desetiletí.

“Dark and Moody” exposure and processing is a trend for many wedding photographers, but it’s part of a timeless…

Posted by World's Best Wedding Photos on Thursday, October 29, 2020

Svatební fotografie na první pohled vypadá jako jednoduchá disciplína. Obor má ale řadu specifik, na která musí být každý profík náležitě připravený. Fotograf musí umět pracovat s malými dětmi, seniory, mnohdy i zvířaty nebo svatebčany, kteří už mají upito. Správný svatební fotograf umí kreativně vyřešit leckterou katastrofu od rozpadlého účesu nevěsty až po nečekanou nepřízeň počasí. Na výběr těch nejlepších snímků se podívejte v naší galerii.

Foto: worldsbestweddingphotos.com | Instagram | Facebook | pinterest.com

Životní styl - další články

Doporučujeme