Týdenní horoskop: Býci, doma budete na ostří nože. Střelci, žijte přítomností

28. srpna 2023·Životní styl·Redakce

Ilustrační foto. (Zdroj: Shutterstock)

Máme tady opět nový týden a s ním další předověď horoskopu. Co čeká vaše znamení? Usměje se na vás štěstí, nebo si spíše dejte na něco pozor?

Beran

Objevíte dosud vaše skryté vlohy pro jednu oblast. Bohužel nebude lehké se do této pracovní oblasti dostat, jelikož zde si všichni svá teplá místečka hlídají. Nesmutněte, časem je přesvědčíte o svých kvalitách.

Býk

Doma budete na ostří nože, jelikož úklid ostatním lidem ve vaší domácnosti nic neříká. Proto se raději do něj pustíte sami a budete spokojení.

Blíženci

Ve vašem životě dojde ke změnám, o kterých jste už delší dobu tušili, že přijdou. Musíte se ale zatím držet zvyklostmi, to nakonec pomine a vy ze všech změn vyjdete jako vítězové.

Rak

Rozhodnete si konečně s někým o něčem promluvit. Zbavíte se tak narůstajícího napětí. Otevřeným rozhovorem nakonec mnoho získáte.

Lev

Soustředíte se hodně na rodinu, naslouchejte svému rozumu i srdci a rozhodně neuděláte chybu. Také se vám bude lehce budovat kariéra.

Panna

Vytyčte si tento týden konkrétní cíle. Dokážete je zdárně dotáhnout do konce a budete tak spokojeni.

Váhy

Dejte konečně volný průchod vaším emocím. Házíte si tak klacky pod nohy jen vy sami. Proto buďte vřelí a k ostatním otevření.

Štír

Pokud přijmete výzvu, kterou jste nedávno odmítli, tak se sice nadřete, ale nakonec i to přinese kýžené ovoce v osobním i profesním životě. Čeká vás hodně cestování a příležitostí. Vychutnejte si to.

Střelec

Nemyslete jenom na budoucnost. Raději se soustřeďte na přítomnost. Prostě se rozhodujte podle nálady a vašich potřeb.

Kozoroh

Je na vás stoprocentní spolehnutí. Objevíte v sobě umělecké i obchodní nadání. Zapojíte se i do perspektivního projektu.

Vodnář

Pokud chcete něco změnit, tak musíte to udělat vy sami. Hodně chvalte a naléhejte na okolí. Diskuzi se vyhýbejte.

Ryby

Váš sex-appeal je opravdu skvělý. Zůstanete ale jen u flirtujících pohledů. Pokud se vám někdo líbí, nebojte se udělat první krok.

Životní styl - další články

Doporučujeme