Tyto nepatrné drobnosti z vás udělají perfektní milenku. Naučte se být tou nezapomenutelnou

1. května 2022·Životní styl·Redakce

Ilustrační foto (Shuttertsock)

Chcete aby na vás muž vzpomínal ještě několik let poté, co jste opustila jeho postel? Nebo chcete být tou nejlepší milenkou pro svého muže? Nemusí to být tak těžké, jak by se mohlo zdát. Stačí si osvojit těchto pár praktik, které z vás udělají bohyni sexu a muži o vás budou básnit a v určitých situacích na vás myslet do konce života. Jak se stát nejlepší milenkou prozradil web Dáma.

Nezanedbávejte jeho krk

Neexistuje snad člověk, který by se nerozplýval blahem, když mu začnete jemnými polibky pokrývat krk, laskáte ho jemně jazykem nebo jemnými kousanci. Krk je velice zranitelné místo, které je jednou z nejúžasnějších erotogenních zón. Jeho laskání se věnujte jak při předehře, tak během sexu.

Zapněte své vibrace

Když se řekne orální sex, tak se většina mužů okamžitě zasní, protože pro valnou většinu z nich je to nejoblíbenější sexuální disciplína. Už jen to, že mu věnujete svými ústy speciální péči a absolutní pozornost, je vzrušující. Zkuste ještě jednu maličkost. Zatímco ho budete mít v ústech, začněte si pobrukovat třeba melodii nebo dělat zkrátka zvuky, které rozvibrují jeho úd. Extra vibrace dodají vašemu vystoupení pořádný spád.

Svádějte ho přes prsty

Během svádění, můžete být klidně ještě v baru nebo v restauraci na večeři, věnujte pozornost jeho rukám. Líbejte je, jemně okusujte, drážděte jazykem a cucejte mu prsty tak, jako by to byl jeho penis. Muži mají vizuální fantazii a vaše horké rty na jeho prstě ho rozdivočí jako rudá barva býka. Je to jako trailer na dlouho očekávaný film, který bude již brzy ve vašich kinech.

Líbejte jeho vnitřní stehna

Ano, stejně jako my mají i muži velmi citlivou oblast na vnitřní straně stehen, a pokud se jí budete chvíli věnovat, vyplatí se to. Než se propracujete k jeho penisu v předehře před orálním sexem, posečkejte chvilku a věnujte se právě vnitřním stehnům.

Často opakujte jeho jméno

Muži jsou pokolení ješitné, a to je fakt. Slyšet své jméno z vašich úst jim činí neskutečné potěšení a dodává to celému smyslnému aktu punc opravdovosti. Jeho oblíbená prdelka z erotických stránek totiž jeho jméno nikdy nevysloví. Takže vzdychejte jeho jméno, vykřikujte ho v extázi, to v něm probudí zvíře.

Nezapomínejte na bradavky

Přestože muži nemají prsa jako my, pořád mají bradavky a sama dobře víte, jak je příjemné, když si s nimi váš partner hraje. Zkuste na něm všechno, co máte ráda vy, a použijte všechny možné techniky od nejjemnějších po ty s použitím tlaku nebo kousání. Uvidíte, na co bude nejlépe reagovat.

Životní styl - další články

Doporučujeme