Dvojice proměnila propršenou svatbu v dojemný hudební klip

21. dubna 2020·Životní styl·Karolína Stránská

Tato dvojice si je hudebně souzena. Luke O’Brien, hudebník, a jeho žena Kathleen O'Brien totiž proměnili svůj jedinečný den v hudební klip, za který by se nemusel stydět lecjaký vyhlášený umělec.

Co víc, téměř polovina videa byla natočena během prudkého deště, o kterém pravděpodobně nesní žádná svatební dvojice. Jejich klipu to však pouze dodalo na půvabu.

“Načasování natáčení bylo šílené. Když nás vyzval, abychom se políbili, nebe bylo zcela jasné. Bylo to dokonalé a hned začalo prudce pršet. Mnohým by to možná zkazilo jejich den, my si ale řekli, že nám to je jedno, že si jdeme náš den užít,” přiznal ženich v rozhovoru pro ABC News. Kamery začaly natáčet ve chvíli, kdy poprvé zahřmělo.

Čerstvě zelená pole a venkovská atmosféra vytváří perfektní atmosféru pro píseň “Old Love”, kterou ženich napsal pro svou vyvolenou.

“Ve své podstatě je písnička o vztahu, který má za sebou dlouhou historii. Známe se 13 let a ne všechny byly dokonalé. Často jsme si každý šel svou vlastní cestou, vždy jsme ale zůstávali v kontaktu, protože nám na sobě záleželo. To trvá dosud,” vysvětlil Luke.

Píseň má pro dvojici speciální význam. Luke ji napsal v Denveru, kde chvíli pracoval, a poté jí požádal Kathleen o ruku.

“Připadá mi, že žijeme v pohádce. Když mě požádal o ruku, den před tím jsem byla na rozlučce se svobodou a pamatuji si, jak jsem říkala kamarádkám, že nemáme peníze na to, abychom se vzali, ale že se jako manželé už cítíme. A pak mě najednou požádal o ruku,” svěřila se deníku Kathleen.

Životní styl - další články

Doporučujeme