Zamluvila si luxusní vilu na Bali. Výsledek jí ale hodně nepříjemně překvapil

15. srpna 2022·Životní styl·Redakce

Ilustrační foto (Zdroj: Shutterstock)

Exotická země Bali je ideálním místem na dovolenou. Moře, hory, skvělé jídlo, spousta přírody a odpočinek. To všechno za relativně rozumnou cenu. Takovou dovolenou si představovala i Bree Robertson z Nového Zélandu. Realita byla ale jiná. Informaci uvedl server Insider.

Bree Robertson čekalo na Bali velké rozčarování. Žena chtěla se svým partnerem oslavit měsíc od přestěhování na indonéský ostrov. Přes portál Airbnb, kde se ubytování rovnou platí, našla nádherné místo a podle recenzí usoudila, že to je přesně to pravé. Proto zamluvila luxusní vilu s bazénem a výhledem na džungli.

Inzerovaný dům snů ale s partnerem na místě nenašli. Když dorazili, spatřili opuštěnou a zchátralou vilu s bazénem porostlým řasami. Okna domu byla rozbitá a místo nepůsobilo zrovna moc hezky. Bree všechno zdokumentovala a video umístila na TikTok. „Když si rezervujete Airbnb na Bali a dostanete opuštěnou budovu, rozbitá okna… Nikdo není doma,“ okomentovala žena video. Doplnila, že ubytování ji vyšlo na 80 dolarů na noc, což je téměř 1900 korun.

Mohli jsme se tomu jen zasmát, byli jsme vyčerpaní. Byl to perfektní závěr ne úplně povedeného dne,“ uvedla Robertson. Navíc při jejich příjezdu začalo pršet a pár neměl spacák, aby se mohl někde utábořit. Mluvčí služby uvedl, že ženin zážitek politováníhodný. „Hostům jsme nabídli podporu, včetně plné refundace. Naše standardy si chceme udržet vysoko, a tak už nemovitost nadále nenabízíme,“ uvedl mluvčí.

Životní styl - další články

Doporučujeme