Zbylo vám příliš málo balícího papíru? Reese Witherspoon sdílela snadný trik

19. prosince 2019·Životní styl·Barbora Pisingerová

Foto: reprofoto Blossom

Každý to zná. Balíte dárky, když najednou dojdete na konec role ozdobného papíru a zbude vám podivně tvarovaný odstřižek, který už se k ničemu nehodí. Díky tomuhle triku ale novou roli načínat nemusíte! Mrkněte se, jak i s malým kouskem zabalit celý dárek.

Vánoce už se kvapem blíží a většina z nás tráví poslední dny balením dárků. Výjimkou není ani americká herečka Reese Witherspoon (43). Ta nedávno sdílela na svém Twitteru geniální trik, jak využít i poslední odstřižek balícího papíru.

“Cože?! Vůbec jsem netušila, že se knihy dají balit i takhle!” napsala na sociální síť a sdílela video, které se okamžitě stalo hitem. Figurantka na něm předvádí, že i když vám zbyl už jen příliš malý kousek balícího papíru, novou roli ještě načínat nemusíte. Stačí věc pootočit diagonálně.

Fanoušci známé herečky byli snadným trikem podobně šokováni jako ona a samozřejmě ho ihned začali nadšeně sdílet. Podobných triků je ale celá řada. Pokud už vám docházejí nápady a právě hledáte inspiraci, určitě se mrkněte na následující video!

View this post on Instagram

Wrapping gifts got a whole lot easier with these 5 clever ideas!?

A post shared by Blossom (@blossom) on

Životní styl - další články

Doporučujeme