Žena (81) si vzala o 45 let mladšího muže. Popsala i jejich milostný život

3. ledna 2020·Životní styl·Lenka Skrzeczkova

Seniorka Iris Jones s manželem Mohamedem (Foto: Facebook Iris Jones)

Britka Iris Jones (81) je úkazem, že láska kvete v každém věku. Poprvé o svém milostném vztahu peprně promluvila v ranní show This Morning. Žije totiž s partnerem, který je o 45 let mladší než ona. Moderátorům tak spadla doslova čelist. Iris totiž vztah s Mohamedem popsala do pikantních detailů. Informoval o tom server Lad Bible.

Iris a Mohamed se poznali prostředictvím sociální sítě Facebook. Mohamed pochází z Egypta. Také obřad se konal v Káhiře a hostina proběhla v KFC. Bohužel na začátku prosince se Jones musela vrátit do Anglie a od té doby manžela neviděla jinak než prostřednictvím web kamery. Mohamed totiž zatím nemá povolení k trvalému pobytu na území Británie.

Manžel jí velmi chybí. “Je to složité. Žila jsem s ním v Káhiře tři měsíce, ale tamní klima mi nedělá dobře. Řekla jsem mu, že se musí přestěhovat za mnou, ale zatím nemá povolení k pobytu. Chce sem přijet aby se o mě mohl starat,” popsala situaci seniorka. Dále v televizi popisovala jak to mezi nimi doslova jiskří a jak jí při prvním setkání manžel “pochroumal sedlo”.

Ze začátku nebyli ze vztahu nadšeni synové Iris. Na Vánoce se ale usmířili, aby je netrávili každý sám. “Moji chlapci se už smířili s tím, že je to vzájemné. Opravdu se oba milujeme,” dodala Jones podle serveru Super.cz.

Seniorka Iris Jones s manželem Mohamedem (Foto: Facebook Iris Jones)

Životní styl - další články

Doporučujeme