Ženich zíral do telefonu, zatímco nevěsta kráčela k oltáři. Měla jsi odejít, vzkazují jí lidé

14. června 2021·Životní styl·Barbora Pisingerová

Ilustrační foto. Zdroj: Shutterstock

Okamžiky před oltářem patří k těm nejemočnějším a nejdůležitějším chvílím v životě vůbec. S někým ale ani tyto zážitky prostě nepohnou. Vyprávět by o tom mohl ženich, jehož svatební video obletělo svět. Zatímco k němu uličkou kráčela jeho nevěsta, muž si kontroloval upozornění na telefonu. 

Mobilní telefony dnes vládnou světu a ke svým obrazovkám přikovávají uživatele i na několik hodin denně. Často přitom vůbec nezáleží na tom, co se zrovna kolem lidí děje.

Na vlastní kůži to pocítila žena jménem Taylor Loren. Ta se na sociálních sítích podělila s videem ze své svatby, které v mžiku obletělo svět. Zatímco totiž její vyvolený čekal před oltářem, až k němu dokráčí jeho nevěsta, neubránil se a vytáhl z kapsy telefon, aby si zkontroloval notifikace.

@taylortokshusband of the year 😂 (yes I walked down the aisle to Kanye, RIP KIMYE) ##weddingtiktok##marriage♬ original sound – taylor loren

“V tento den před čtyřmi lety jsem procházela uličkou, abych si vzala svou životní lásku,”napsala Taylor k videu. “Byl to jeden z nejdůležitějších a nejemocionálnějších okamžiků v našem životě – a můj manžel udělal něco strašně romantického,” pokračovala a dodala: “Zkontroloval si telefon.” 

Záběry vidělo již přes 2,6 milionu diváků a řada z nich muži nemůže přijít na jméno. “Nevkusné.” “Podezřelé.” “Neměla sis ho brát,” vzkazují nyní lidé ženě. Ta ale do manželství vstoupila a navzdory přešlapu svého muže stále miluje. A co bylo vlastně tak důležitého, že to nemohlo počkat ani u oltáře? “Kryptoměny nikdy nespí,” vysvětlil muž své manželce.

Životní styl - další články

Doporučujeme