Ivana Korolová je V tom! Česká herečka v novém klipu vtipně popisuje těhotenství

24. května 2019·Hudba·Karolína Stránská

Možná ji znáte jako nový hlas Lízy Simpsonové, nebo jste ji viděli v seriálu Krejzovi. Ivana Korolová je ale nejen herečkou a dabérkou, ale také zpěvačkou. Nyní přichází s novým klipem, ve kterém humorně glosuje těhotenství.

Ivana Korolová se věnuje kromě zpěvu a herectví také dabingu, od úmrtí Heleny Štáchové převzala v seriálu Simpsonovi Lízu a v kultovním seriálu Hra o trůny je hlasem Sansy Stark. V roce 2018 vydala hudební singl s názvem PMS v žánru elektropop. Ve videoklipu si s ní zahrála i Patricie Solaříková. PMS je reakcí na nelehké období, které se každý měsíc v životě ženy dostavuje. Na úspěch tohoto klipu nyní navazuje novým počinem V tom, kterým komentuje těhotenství ženy, jeho strasti i radosti.

“Předcházelo tomu několik let hledání se. To, že chci hrát s kapelou, jsem věděla dávno. Můj manžel je bubeník a hučel do mě, že nemůžu pořád hrát převzaté věci po někom. Až teď vše vykrystalizovalo v to, jak by to mělo vypadat,” prozradila Ivana na Frekvenci 1.

“Jsem vděčná, že jsem nemusela manžela přemlouvat, aby v mých klipech hrál. Klipy jsou většinou docela osobní a kdyby to hrál někdo jiný, tak by to nedopadlo tak, jak by mělo.”

Ačkoliv se singl jmenuje V tom, Ivana Korolová miminko nečeká. “Je to o tom, jak si to ta holka představuje. Jak se cítí jako balon, jak se vidí a nemůže si zavázat tkaničku. Chtěla jsem vtipně podat, jak to jednou bude, ale jedná se samozřejmě o nadsázku.”

Nový singl Ivany Korolové V tomnasazujerádio Frekvence 1 do své hitparády a vy se můžete mrknout na nový videoklip ZDE:

Hudba - další články

Doporučujeme