Vyhledávání
Zavřít
Rajská podle Lindy
Rajská je klasika, a není to věda!– dvě cibule
– kousek másla
– 2-3 větší rajské protlaky
– vývar z masa
– sůl, cukr, nové koření, bobkový list, muškátový oříšek
– nastrouhaný perník
– hovězí přední
Hovězí přední hodíme do vody, aby bylo ponořené, osolíme, přidáme tak tři bobkové listy, pět kuliček nového koření, špetku muškátu a vaříme doměkka.
Bacha aby se nerozpadalo a dalo se krájet na plátkyJ
Cibulku nakrájenou na kousky osmažíme dozlatova, přidáme protlaky a prohřejeme.
Pak přilijeme hotový vývar, přivedeme k varu a začneme zahušťovat nastrouhaným perníkem. Když se nám líbí hustota omáčky, přecedíme ji a je hotovo.
Podáváme k ní knedlíky a děti k ní milujou kolínka!
Vaše Linda