Čtyřletá holčička se uvařila v mikrobusu, kde byla několik hodin uvězněná

13. června 2022·Zprávy·Redakce

Ilustrační foto (Shutterstock)

Strašná tragédie se stala v pátek v Maďarsku v obci Tiszaderzs. Holčička, kterou zapomněli v mikrobusu, zemřela na následky přehřátí organismu. Čtyřletá dívka byla vystavena přímému slunci sedm a půl hodin. Po transportu do nemocnice zemřela. Informoval o tom deník Blikk.

Mikrobus slouží k tomu, aby svážel děti z okolních vesnic do školky. Když v pátek děti vystoupily, řidič nezkontroloval, zda jsou všechny venku, zamknul mikrobus a odešel. Dívka byla uvězněná uvnitř od půl osmé do tří hodin odpoledne. Když holčičku našli, byla již v bezvědomí.

Na místě přistál záchranářský vrtulník, který dívku v kritickém stavu transportoval do nemocnice v Debrecenu. Navzdory intenzivní péči lékařů dívka v pátek zemřela. Je to obrovská tragédie.

Stále se upozorňuje na to, aby lidé nenechávali děti ani zvířata v zavřeném autě. Především v létě je to velice nebezpečné. A to i v případě, že mají rodiče nebo majitelé domácích mazlíčků v plánu být pryč jen chvíli. Člověk nikdy neví, co se stane a zda je něco neočekávaně nezdrží.

Zprávy - další články

Doporučujeme