Ukrajinská modelka chce jít bránit svou zem. Kdo napadne můj domov, zemře, prohlašuje

1. března 2022·Zprávy·Barbora Turková

Anastasiia Lenna (se souhlasem Anastasiia Lenna )

Válka na Ukrajině se dotýká celého světa, ale především Ukrajinců. Jednou z nich je i Anastasiia Lenna, což je někdejší vítězka Miss Grand Ukraine a zástupkyně země na navazujícím Miss Grand International. Informaci přinesl Reflex.

Jméno Anastasiia Lenna vám pravděpodobně nic neříká. Je to modelka, někdejší vítězka Miss Grand Ukraine a také velká fanynka zbraní, airsoftu a paintballu, což z ní dělá ideální influencerku pro současnou situaci na Ukrajině. “Jsem obecně veselá osoba, čistě proto, že mohu žít na tomhle nádherném světě. Pořád se usmívám a ráda potkávám nové lidi,” píše Anastasiia na svém webu.

Doposud to byla jen obyčejná modelka, ale od minulého týdne bude na lidi koukat zřejmě jen přes hlaveň svého zaměřovače. Internet si z modelky udělal novou senzaci a tak trochu se dá říct, že právem. Anastasiia pracovala několik let jako moderátorka v Turecku. Mluví pěti jazyky a ve volném čase se věnuje paintballu. Nutno dodat, že to není úplně běžný ženský koníček.

View this post on Instagram

A post shared by Miss Ukraine🇺🇦Anastasiia Lenna (@anastasiia.lenna)

Ukrajinská armáda v minulý dnech prohlásila, že vítá každého, kdo je ochoten vzít zbraň do ruky. Včetně žen. Ostatně ukrajinská armáda má mezi svými členy vysoký počet žen, mluví se o nějakých šestatřiceti tisících. Anastasiia by nyní mohla být novou členkou. V Istanbulu organizuje protesty, sdílí ohlasy zahraničních médií, videa z fronty a tak dále.

Ale zatím to nevypadá, že by dívka opravdu chtěla vzít reálnou zbraň do ruky a jít válčit. Na sociálních sítích sdílela fotku, kde má na sobě vojenskou bundu a v ruce útočnou pušku. Ale to bylo ještě před vypuknutím války, navíc puška je airsoftová.

Zprávy - další články

Doporučujeme