Vyhrocený konflikt kvůli roušce řešil sněhovou koulí. Potom použil cihlu

15. února 2022·Zprávy·Dominika Číčelová

Ilustrační foto (Shutterstock)

Skutečně zajímavým způsobem se jeden chicagský návštěvník rychlého občerstvení rozhodl řešit konflikt s obsluhou kvůli roušce. Po pravděpodobné slovní přestřelce vyšel zákazník ven a sebral ze země sníh, který po obsluze hodil. Pak se vrátil a místo sněhové koule hodil do výlohy cihlu. Informace o incidentu přináší CNN.

Známá chicagská restaurace s párky v rohlíku sdílela na svém twitteru video z bezpečnostních kamer, které zachytily incident mezi zákazníkem, který si odmítl nasadit roušku a obsluhou, která ho na to upozornila. Těžko říct, jaká slovní přestřelka útoku předcházela, nicméně po chvíli rozzuřený zákazník vyšel před restauraci a ze země sebral sníh, který hodil na obsluhu za pultem.

Zřejmě nebyl se svým výsledkem spokojený a netrefil se, a tak vyšel ven ještě pro jednu sněhovou kouli a stou se už nahnul přes pult k obsluze, aby se trefil přesně. Vztek ho však tímto útokem nepřešel a proto se rozhodl přitvrdit.

Z restaurace sice odešel, nicméně se po chvíli vrátil a do skleněné výlohy hodil cihlu. Nikdo nebyl zraněn a rozbité dveře jsou již spravené. Chicagská policie redakci CNN prozradila, že se zatím jedná o neznámého útočníka, ale že po něm pátrají a případ vyšetřují. Jak se zdá, muž byl velkým milovníkem párků v rohlíku a bez roušky pravděpodobně neměl žádný dostat.

Zprávy - další články

Doporučujeme