A miminka pokračují i v tomto týdnu. Krásná modelka Kristýna Schicková přivedla na svět druhého syna

11. října 2022·Celebrity·Redakce

Kristýna Schicková (Foto: se souhlasem Kristýna Schicková.

Kristýna Schicková je sestrou slavného fotbalisty Patrika Schicka, úspěšnou modelkou a od soboty i dvojnásobnou maminkou. Narodil se jí druhý syn, kterého s manželem Lukášem Třešňákem pojmenovali Liam. Fotkou s malým uzlíčkem štěstí se pochlubila na svém instagramu.

Doma mají už dvou a půl letého syna Eliota. Tomu teď přibyl parťák v podobě malého brášky Liama. Manželé Kristýna Schicková a Lukáš Třešňák jsou moc šťastní. Malý Liam se narodil 8. října v pražské nemocnici, vážil 3 840 gramů a měřil 51 centimetrů.

Tohle všechno uvedla modelka na svém instagramu spolu s fotkou, kde jí to až podezřele sluší. V náručí drží malého synka zabaleného do bílé zavinovačky. Na tváři jí nechybí blažený a zamilovaný úsměv.

View this post on Instagram

A post shared by Kristyna 🍒 Schickova (@kristynaschickova)

Ačkoliv Kristýna v těhotenství přibrala 14 kilo, i podle zveřejněné fotky to vypadá, že pár dní po porodu jsou kila ta tam. “Mám to štěstí, že moje tělo dokáže zázraky. Věřím, že i po druhém těhotenství se rychle dám do formy. Ale pro nás je důležité, aby miminko bylo zdravé,” přiznala modelka. Po prvním porodu to prý měla přesně takhle a s přebytečnými kily se nemusela dlouho trápit.

Celebrity - další články

Doporučujeme