Adam Mišík ochrnul na pravou stranu obličeje, zůstává v nemocnici

24. března 2021·Celebrity·Barbora Pisingerová

Zdroj: se svolením Adama Mišíka

Mladý český zpěvák a herec Adam Mišík (23) musel být hospitalizován v pražské Nemocnici na Bulovce. Hudebníka totiž napadl virus, kvůli kterému mu ochrnula celá pravá strana obličeje. Podle zpěváka se nejedná o nemoc covid-19 a měl by být brzy opět v pořádku.

Oblíbeného zpěváka Adama Mišíka postihly vážné zdravotní problémy. Ačkoli jeho život či budoucí zdraví ohroženy nejsou, přece jen nejde o žádnou legraci. Svědčí o tom i fakt, že si ho lékaři raději na nějaký čas ponechali v pražské Nemocnici na Bulovce.

“Nechali si mě tady s infekcí v obličeji na pár dní. Budu zase v pohodě, nedělám z toho velký drama. Člověk holt musí někdy trochu zpomalit,” uvedl Mišík pro Super.cz. Mladíkovi, který se živí hlavně herectvím a zpěvem, kvůli infekci dokonce ochrnula celá pravá polovina obličeje.

Dlouhodobé následky ale naštěstí lékaři nečekají a Mišík se tak brzy bude moci vrátit ke svým řemeslům. Než se tak ovšem stane, bude muset ještě chvíli zůstat v lékařské péči. “Pár dní tady zůstanu. Jsem moc rád, že žiju v zemi, kde je tak skvělé zdravotnictví. Děkuju moc doktorům a sestřičkám, kteří se tu o mě starají, jsou skvělí. Za chvíli snad budu zase házet ty svoje debilní ksichty,” doufá Mišík.

Celebrity - další články

Doporučujeme