Adéla Gondíková vyděsila herecké kolegy. Ve zprávě jim přistála její smuteční fotografie

30. března 2023·Celebrity·Redakce

Adéla Gondíková. (Foto: Profimedia)

Ve středu večer měla premiéru nová minisérie Poslední oběť, kde klíčovou roli hraje herečka Adéla Gondíková. Ta jako ambiciózní vědkyně Táňa Hrubá přijde hned v prvním díle o život. Jaké bylo si zahrát mrtvolu? To prozradila serveru Prima Ženy.

V minisérii Poslední oběť hraje Adéla hlavní hrdinku, která přijde o život. Během natáčení se tak v podstatě potkala jen s minimem svých hereckých kolegů, protože většinu času točila jen fiktivní hovory.Bylo to velmi zvláštní natáčení, kde mým partnerem byla jen kamera a za ní David Ployhar. Jsem zvyklá mluvit do kamery, ale když točíte seriál, tak se do ní nekoukáte. Tady byl jen ten David a asi miliarda lidí ve štábu kolem. To bylo zvláštní. Vždy mě jen převlékli, měla jsem naučené kousky textu, které musely být perfektně připravené, a hrát. Bylo to náročné, tak jsme to s Kateřinou a Jitkou Bártů musely rozfrázovat. To se na jeden zátah nedalo natočit. Fiktivně jsem tak mluvila se svým manželem a milencem,” vzpomíná pro server Prima Ženy na natáčení Gondíková.

Se zahráním mrtvé Táni neměla Adéla žádný problém. Nesmíte dýchat, hýbat se, byla jsem přikrytá pytlem a byla vidět jen moje ruka. Tak přesně se hraje mrtvola a je to už moje druhá,” sdělila.

View this post on Instagram

A post shared by Televize Prima (@primaftv)

Adéla má hrozně ráda humor, a když jí její herecká kolegyně Olga Želenská poslala ve zprávě její fotku z parte v seriálu, nesmírně ji to pobavilo. Bohužel v konverzaci byli i další kolegové, kteří neměli o její roli nejmenší tušení, a tak se polekali, že se Gondíkové něco stalo. “Přišlo mi to vtipné, ale ostatní ve skupině se lekli, co to proboha je. Víte, jsme hrozně cynické, ze všeho si děláme legraci,” sdělila herečka. V nové minisérii se pak objevují herci jako Markéta Planková, Marek Lambora či Lukáš Vaculík.

Celebrity - další články

Doporučujeme