Agáta Hanychová jde s kůží na trh. Nebudu držet žádné diety, začnu se pomalu hýbat, vzkázala

17. dubna 2023·Celebrity·Redakce

Agáta Hanychová. (Foto: se souhlasem A. Hanychová)

Je to teprve týden, co Agáta Hanychová porodila Jaromíru Soukupovi dceru Rozárii a už se rozhodla jít s kůží na trh. Na instagramu zveřejnila příspěvek, ve kterém rozebírá svou postavu a svěřuje se s tím, co bude aktuálně dělat pro to, aby se dostala zase do formy.

Jen pro silné povahy,” varovala nejprve v příspěvku Agáta své příznivce. Přibrala jsem z 60 kg na 77 kg a vím, že mě máte rádi, protože ukazuji realitu. Takže s kůží na trh, jdeme pomalu na to,” uvedla a následně popsala, co se chystá dělat pro to, aby byla zpátky na své původní váze.

Pokud jste si mysleli, že Agáta bude držet nějaké přehnané diety, tak jste se mýlili. Nebudu držet žádné diety, jen vynechám kilo čokolád a litry zmrzlin a začnu se pomalu hýbat pod vedením moji Věry Cechlové,” svěřila se. Také dodala, že bude postupně na sociální síť přidávat i různé cviky a následně se její fanoušci budou moci těšit na fotografii, kde bude podle jejích slov vypadat lépe než teď.

I když se chystá cvičit, tak přesto ale upozornila na to, že se po porodu nemá nic přehánět a je pro ni nejdůležitější, aby byla v klidu a jako správná máma měla mléko pro svou dcerku. Rozárie se šťastným rodičům narodila minulý týden. Agáta se tak stala trojnásobnou maminkou.

Celebrity - další články

Doporučujeme