Alena Šeredová už má miminko doma. Malou Vivienne ukázala na roztomilém snímku

24. května 2020·Celebrity·Barbora Pisingerová

Foto: alenaseredova / Instagram

Modelka Alena Šeredová (42) už je po porodu i se svou novorozenou dcerou šťastně doma. Všem fanouškům to v neděli oznámila na svém Instagramu a připojila roztomilý snímek jak s malou Vivienne Charlotte, tak se svým partnerem Alessandrem Nasim. 

Česká modelka Alena Šeredová si teď užívá chvíle plné štěstí. Před pár dny se jí ke dvěma starším synům narodila ještě holčička, kterou s partnerem pojmenovali Vivienne Charlotte. Nyní už jsou obě dámy šťastně doma.

Šeredová vychovává ještě Davida Leeho (11) a Louise Thomase (13), jejichž otcem je její expartner, slavný fotbalový brankář Gigi Buffon. Právě na stadionu Juventusu se pak modelka seznámila se spolumajitelem stadionu a otcem její novorozené dcery, Alessandrem Nasim. Jeho rodina mimo jiné vlastní také automobilku Fiat. Šeredová s rodinou žije ve svém domě v Turíně.

„V červnu k nám přiletí čáp! Nebo to bude vrána? Kdo ví. Už teď je to ale naše láska a moc se všichni těšíme,“  napsala modelka letos v lednu na sociální sítě a dala tak všem na srozuměnou, že se její rodina brzy rozroste. Nakonec to malá Vivienne stihla ještě o něco dřív.

View this post on Instagram

Neděle ? #lamiadomenica

A post shared by Alena Šeredová (@alenaseredova) on

Celebrity - další články

Doporučujeme