Aneta Langerová prozradila pravdu o těhotenství. Zakládá s partnerkou rodinu?

25. května 2021·Celebrity·Barbora Pisingerová

Aneta Langerová. Foto: ČTK

Zpěvačka Aneta Langerová (34) se se svou homosexuální orientací nikdy netajila. Se svou současnou partnerkou je už ale nějaký čas a přibývá spekulací o tom, že by obě rády posunuly vztah na další úroveň. Manželství v České republice páry stejného pohlaví uzavřít nemohou, ve vzduchu ale visí otázka společného potomka. V pořadu Showtime nyní zpěvačka vyšla s pravdou ven.

Aneta Langerová patří mezi slavné Češky, které se otevřeně hlásí k homosexuální orientaci. Ačkoli o svém soukromí mluví jen zřídka, již několikrát prozradila, že je se svou současnou partnerkou velmi šťastná. “Mám hezký vztah a doufám, že nám to vydrží,”svěřila se v pořadu Showtime.

Právě proto, že vítězka první řady SuperStar vedle své přítelkyně jen září, se začaly množit spekulace o tom, co přijde dál. Čím dál tím častěji se začaly objevovat teorie o tom, že ženy plánují založit rodinu a že je Langerová těhotná.

Hodně dětí v rodině

Informace nyní zpěvačka uvedla na pravou míru. “Nejsem těhotná,”popřela v pořadu. “To je zkrátka bulvár. Nemá to cenu ani komentovat. Jsem šestinásobná teta, dětí v rodině máme opravdu hodně a zatím nemám nutnost nebo potřebu tento stav nyní doplňovat,” vyjádřila se.

V rozhovoru nechyběla ani otázka na manželství. “Byla bych ráda, kdyby zákon prošel. To, že se lidé stejného pohlaví chtějí vzít, znamená stejně velkou lásku jako mezi mužem a ženou. Ani jedno z toho bych neupřednostňovala. Myslím si, že každý člověk by měl mít stejné právo a mělo by mu být umožněno vzít si toho, koho má rád,” řekla Langerová.

První koncert přijde v červnu

Kromě krásného vztahu nyní zpěvačce způsobuje radost také zlepšující se pandemická situace a možnost opětovně koncertovat před fanoušky. Na první živé vystoupení se mohou těšit již koncem června. “Bude to náš první letošní koncert, který se zatím nezrušil. Hrát budeme v Červeném Kostelci, kde poprvé i zazní naše album Dvě slunce spolu s ostatními písněmi,” prozradila. V létě se objeví i na několika hudebních festivalech a na podzim plánuje uskutečnit odložené turné.

 

Celebrity - další články

Doporučujeme