Angelina Jolie umí šokovat. Pohled na její gigantické silikony budí rozpaky

6. září 2022·Celebrity·Redakce

Angelina Jolie. (Foto: Shutterstock)

V roce 2013 si Angelina Jolie nechala preventivně odstranit prsa v obavách, že by stejně jako její matka mohla onemocnět rakovinou prsu a podlehnout jí. Ženských předností se ale nezbavila úplně, do hrudi si nechala voperovat silikonové implantáty. Informaci přinesl deník The New York Times.

V roce 2007 zasáhla Angelinu Jolie krutá rána. Po téměř desetiletém boji s rakovinou prsu zemřela v pouhých 56 letech její matka Marcheline Bertrand. Herečka přišla o důležitou osobu ve svém životě, ale také začala žít ve strachu, že by ji mohl potkat podobný osud.

Lékaři u ní odhalili dědičný gen BRCA1, který u herečky zvýšil riziko onemocnění rakovinou na 87 %. „Jakmile jsem se to dozvěděla, rozhodla jsem se být proaktivní a riziko minimalizovat,“ řekla Angelina Jolie deníku The New York Times. Ve stejném roce, kdy podstoupila dvojitou mastektomii a poprvé veřejně promluvila o své obavě, ji opustila další příbuzná.

Hereččina teta Debbie Martin byla mladší sestrou Marcheline. Rakovina prsu jí byla diagnostikována v roce 2004, statečně s ní bojovala až do roku 2013. Podle deníku The Guardian v sobě také nosila gen BRCA1. To bylo pro Angelina zřejmě definitivní. Mastektomie ale neznamenala, že by zůstala bez ňader.

Krátce po odejmutí prsních žláz a tkání následovala implantace dočasných výplní, které následně nahradily klasické silikony. Proto jsou Angelinina prsa nyní větší, než byla její přirozená, a nutno podotknout, že často budí rozpaky.

Herečka je totiž opravdu hodně hubená, dalo by se říct až vychrtlá, a ňadra proto působí giganticky a rozhodně ne přirozeně. Možná si je toho herečka sama vědoma, protože je často schovává pod volné oděvy, ale v černém topu prostě nešla přehlédnout. Lidé na sociálních sítích si tak neberou servítky a snímky komentují stylem, že pohled na její útlé tělo s obřími ňadry je podivný.

Angelina Jolie (Zdroj: Profimedia)

Celebrity - další články

Doporučujeme