Babyboom pokračuje. Patrik a Markéta Děrgelovi se těší na druhé dítě

28. dubna 2021·Celebrity·Barbora Turková

Herec Patrik Děrgel v seriálu Ordinace v růžové zahradě 2. (Foto: se souhlasem TV Nova)

Herci Markéta a Patrik Děrgelovi budou mít letos hezký rok. Pár, který si pečlivě hlídá soukromí, očekává narození druhého dítěte. Porod krásnou herečku čeká každým dnem.

Doma mají pětiletého syna Vavřince a letos se dočkají dalšího potomka. Herci Patrik a Markéta Děrgelovi, kteří společně hráli v seriálu Ordinace v růžové zahradě 2, se zařadili do pandemického babyboomu. Markétino těhotenství vyšlo najevo až díky natáčení seriálu, kde je její hrdinka také těhotná. O to náročnější bylo pro herečku natáčení kaskadérských scén. Nikdo se ale nemusel bát o Markétino zdraví, herečku v tom nejvyhrocenějším momentu zastoupila profesionální kaskadérka. Ale až v poslední scéně.

Markétě ale akční scény nevadí, na natáčení se alespoň nenudí. “Kaskadérku jsem pozorovala, je moc šikovná. Přála jsem jí, aby z okna padala správně a nemusela scénu mockrát opakovat. Kdybych nebyla sama těhotná, ráda bych si pád vyzkoušela sama,” svěřila se. Oblíbenou herečku čeká porod každým dnem, ale jestli to bude kluk nebo holka, pár neprozradil.

Celebrity - další články

Doporučujeme