Baldwin už nikdy nechce pracovat se zbraněmi. Je to konec jeho herecké kariéry?

8. prosince 2021·Celebrity·Dominika Číčelová

Herec Alec Baldwin. (Foto: Shutterstock)

Nešťastný incident, který se stal v říjnu tohoto roku při natáčení westernového filmu Rust, otřásl celým světem a především životem herce Aleca Baldwina, který měl nešťastnou náhodou zastřelit hlavní kameramanku a postřelit režiséra. V nedávném rozhovoru se nechal slyšet, že tím možná končí jeho herecká kariéra. S informacemi přišel Blesk.cz.

Alec Baldwin se stále nevzpamatoval z toho, že držel v ruce zbraň, která zabila jeho kolegyni a kamarádku Halynu Hutchinsovou, jenž byla hlavní kameramankou při natáčení nezávislého westernu Rust.

Na tuto nešťastnou událost došla řeč i v nedávném rozhovoru s Georgem Stephanopoulosem pro ABC News. Herec mimo jiné uvedl, že si neumí představit, že by ještě někdy v životě pracoval se zbraněmi, nebo že by se podílel na nějakém projektu, kde by zbraně vůbec byly. Také přiznal, že je to možná konec jeho herecké kariéry.  “Moje rodina je všechno, co mám. Na mojí kariéře už mi vůbec nezáleží,” nechal se slyšet nešťastný herec.

Udělal bych cokoli, abych to mohl vrátit

“Řekl jsem si, ‘Chci po tomhle ještě pracovat? Stojí mi to za to?'” uvedl Baldwin s tím, že si nedokáže představit, že by se ještě někdy podílel na filmu, ve kterém by se zacházelo se zbraní. “Nemůžu,” prohlásil rezolutně. “Byl bych nerad, aby to vypadalo, že jsem oběť. Máme tady dvě oběti,” doplnil ještě herec během rozhovoru.

 

Celebrity - další články

Doporučujeme