Beyoncé i Kate Middleton. Slavné maminky, které si prošly obtížným těhotenstvím

4. září 2019·Celebrity·Karolína Stránská

Těhotenství je často popisováno jako jedno z nejkouzelnějších období v ženském životě. Pro mnohé se ale může jednat o poměrně nepříjemný, v některých případech i nebezpečný zážitek.

Slavné maminky se v poslední době čím dál tím častěji dělí o své životní zkušenosti s fanoušky na sociálních sítích. Často tak mohou pomoci shodit stigma okolo duševních chorob nebo právě těhotenství.

Například Kim Kardashian West trpěla během těhotenství nebezpečnou nemocí placenta accreta, což je abnormální fixace celé placenty nebo její části ke stěně dělohy během těhotenství. Právě tato abnormalita může ženě značně ztížit těhotenství a následně i porod. Hvězda realitní show a podnikatelka měla během obou těhotenství vážné komplikace, díky kterým si pro své třetí a čtvrté dítě nakonec sehnala náhradní matku.

Ani Kate Middleton, vévodkyně z Cambridge, to neměla lehké. Trápila ji hyperemesis gravidarum, těžká ranní nevolnost. Když čekala prince George, její zvracení a nevolnost byly tak závažné, že musela být hospitalizována.

Komička Amy Schumer si zažila to samé. Kvůli těžké nevolnosti a zvracení byla minulý rok převezena do nemocnice. Byla dokonce donucena zrušit data svých vystoupené kvůli neustupujícímu zvracení.

Rapperka Cardi B dokonce přiznala, že trpěla během těhotenství silnými depresemi, zatímco nahrávala své úspěšné debutové album. “Zvracela jsem, měla jsem šílené zimnice a u toho jsem nahrávala album. Několik měsíců jsem jen 24 hodin denně spala ve studiu na gauči.”

Ani popová diva Beyoncé neprožila své těhotenství v radosti. “Když se mi narodili Rumi a Sir, vážila jsem skoro 100 kilo. Byla jsem oteklá a ležela jsem v posteli skoro měsíc. Moje zdraví a zdraví mých dětí bylo v ohrožení, tak jsem podstoupila císaře,” uvedla zpěvačka v článku pro Vogue.

Celebrity - další články

Doporučujeme