Bratzdoll Honza Šimša z Brna ví, že krása bolí. Kromě toho ho dokonce okradl plastický chirurg

23. května 2023·Celebrity·Dominika Číčelová

Honza Šimša, Bratzdoll (Foto: Instagram Honzy Šimši)

Honza Šimša se snaží stylizovat do panenky Bratz, proto nikoho nepřekvapí, že na sociálních sítích vystupuje pod přezdívkou Bratzdoll. Do plastických operací dal už hodně peněz i bolesti. kromě toho se ale také musí potýkat s dalším nepříjemným problémem. Podle jeho slov ho jeho plastický chirurg okradl. Svěřil se s tím redakci eXtra.

Honza Šimša je bezpochyby velmi výrazný jedinec. Proslavil se především svým extravagantním vzhledem a do úprav svého těla dal už více jak půl milionu korun. S plastikami ale určitě ještě nekončí.

Chtěl si sice otevřít obchod, ale to vzhledem k ekonomické situaci odložil a místo toho se rozhodl pro další úpravy, které ho učiní šťastnějším. “Chci si nechat udělat operaci nosu, brady a lifting obličeje. Začínám více pracovat na propagaci řas a dalších věcí,” sdělil redakci.

View this post on Instagram

A post shared by Jan Šimša (@bratzdoll___official)

Nejprve podstoupil úpravy obličeje, pak přišla na řadu prsa. Podle toho, co vyprávěl, nikdy nezažil větší bolest. “Byla to největší bolest, kterou jsem v životě prožil. Celý jsem zmodral a tři týdny jsem byl hodně oteklý,” řekl eXtra v rozhovoru.

Cesta za vysněným vzhledem ale ještě nekončí. Dalším krokem byla operace zubů, kdy mají podle jeho představ vypadat jako králičí. Kvůli tomuto zákroku odletěl do Íránu, jako mnoho jiných. Čeští plastičtí chirurgové spoustu věcí neumí, a navíc nejsou moc ochotni dělat to, co jim nepřipadá pěkné.

View this post on Instagram

A post shared by Jan Šimša (@bratzdoll___official)

Nic ovšem nejde podle plánu a na kliniku, kterou si původně vychvaloval, si začal stěžovat. “Začali jsme řešit doktora, už na to byl správný čas. Nevrátil mi prachy z plastiky, prakticky mě okradl,” říká Honza.

Celebrity - další články

Doporučujeme