Britové svou Kate milují. Dostala od nich přezdívku, která je velmi podobná té, co měla Diana

5. září 2022·Celebrity·Barbora Turková

Kate Middleton (Zdroj: Profimedia)

Svou milovanou Kate prostě na ostrovech zbožňují. Vévodkyně z Cambridge si od Britů dokonce vysloužila roztomilou přezdívku, která je navíc velmi podobná té, co měla její tchýně, lady Diana. Jak se Kate ve Velké Británii říká? Informaci přinesl web The Mirror.

Kate se velmi zajímá o děti a o jejich mentální zdraví. A to nejen o ty svoje. Její děti – princové George a Louise a princezna Charlotte jsou vedeni k samostatnosti již od útlého věku a společně s Williamem se jim snaží dopřát “normální” dětství. V únoru letošního roku i dokonce absolvovala cestu do Dánska, které je trvale označováno za jednu z pěti zemí, kde je ideální založit rodinu.

Kate Middleton (Zdroj: ČTK)

Během cesty se potkala i s dánskou rodinou a navštívila i mateřskou školu Stenurten Forest, kde mluvila o duševním zdraví dětí. Právě její zájem o ně je něco, co na ní fanoušci milují. Vévodkyni proto začali říkat “princezna dětí”. Mnoha lidem to připomíná přezdívku, kterou měla princezna Diana, které se říkalo “princezna lidských srdcí.”

Reakce na sebe nenechaly dlouho čekat. „Vévodkyně z Cambridge zas a znovu dokazuje, proč je princeznou dětí. Miluje práci s dětmi i pro děti. Je úžasná,“ napsal jeden z uživatelů. A další se k němu záhy přidali. „Její královská Výsost, vévodkyně z Cambridge už bude navždy princeznou dětských srdcí.“

 

Celebrity - další články

Doporučujeme