Bude to holka, nebo kluk? Berenika Kohoutová ukázala výbavu pro miminko

21. listopadu 2019·Celebrity·Barbora Pisingerová

Foto: Instagram / berenika_off

Zpěvačka a blogerka Berenika Kohoutová (28) právě zažívá jedno z nejhezčích období života. Čeká své první dítě a nikoho nenechává na pochybách, že si svou novou roli opravdu užívá. Přestože pohlaví miminka nejprve tajila, teď fanouškům ukázala jasnou indicii. 

Zpěvačka Berenika Kohoutová v pondělí překvapila své fanoušky, když na svůj Instagram pověsila těhotenskou fotku v rudých šatech. Na snímku se totiž rozplývá nad nově zakoupenou výbavičkou. “Je to prostě nejvíc ňuňu a kdo říká že ne, ten lže,” napsala k příspěvku budoucí máma.

View this post on Instagram

Je to prostě nejvíc ňuňu a kdo řiká, že ne, lže. ♥️♥️♥️♥️♥️

A post shared by Berenika Kohoutová (@berenika_off) on

Fanouškům ale neušlo, že většina výbavy jasně ukazuje na to, že nové miminko bude holčička. “Jé to vypadá na malou princeznu,” hádala hned jedna z fanynek. “A když je to červené znamená to, že to bude holčička?” zeptala se zpěvačky další.

Všímaví fanoušci se zřejmě nemýlí. Že Berenika čeká holčičku totiž minulý týden omylem prozradila i rodinná kamarádka Uljana Donátová na křtu své nové knihy. Když na pódiu hovořila o svém přátelství s Berenikou, podřekla se, že do party prý přijde další ženská. Nastávající maminka to sice zatím nepotvrdila, oblečky v odstínech červené a růžové ale ukazují, že měla Donátová zřejmě pravdu.

Celebrity - další články

Doporučujeme