Budoucí královnu v sobě nezapře! Kate na slavnostní jízdu vzala šaty, které si velmi oblíbila

4. června 2022·Celebrity·Barbora Turková

Kate Middleton. (Zdroj: Profimedia)

Královna recyklace. Takovou přezdívku má mimo jiné vévodkyně Kate. Na slavnostní přehlídku Trooping the Colour si na sebe vzala šaty, které u ní její obdivovatelé už viděli. Nebyla to jediná věc, kterou na sebe upozornila. Informaci uvedl Blesk.cz.

Vévodkyně Kate Middleton patřila k nejzářivějším hvězdám velkých oslav u příležitosti výročí 70 let vlády královny Alžběty II. Na sebe si vzala bílé blejzrové šaty od Alexandera McQueena za 3 tisíce liber (v přepočtu 86 tisíc korun). V nich ji nikdo nemohl přehlédnout, ale jen málokdo tušil, že se jedná o recyklovaný model.

Stejný outfit na sobě měla už loni v létě, když se spolu se staršími členy královské rodiny účastnila recepce G7, kde se potkala s řadou významných politických činitelů z celého světa. To u Kate není žádná novinka. Manželka prince Williama si na sebe často bere modely, které už na sobě někdy oblékla. Šaty této značky má navíc velmi ráda, protože od nich měla i své svatební šaty. S její prací je tak zřejmě spokojená.

View this post on Instagram

A post shared by Entertainment Tonight (@entertainmenttonight)

Vlasy si tentokrát uvázala do uhlazeného pleteného drdolu a nechala vyniknout své přirozené kráse, kterou podtrhla jen jemným make-upem – lehký základ, růžová rtěnka a kouřově hnědé oční stíny. A Kate nepodcenila ani doplňky. Na sobě měla nádherný klobouk z dílny „největšího žijícího kloboučníka“ podle Vogue Philipa Anthonyho Treacyho.

I výběr šperků byl zvolen na jedničku. Kate vzdala hold své zesnulé tchyni princezně Dianě (†36). Jednalo se o vzácné diamantové a safírové náušnice ze sbírky princezny Diany, které Kate prý od Williama dostala ještě před svatbou. Sama Diana je dostala jako svatební dar od korunního prince Saúdské Arábie a měla je na sobě třeba u příležitosrti návštěvy města Ottava v roce 1983. Safíry velmi milovala.

Náušnice jsou jedinečné i v tom, že se dají proměňovat. Jedna část je totiž odepínací a Kate si je tak upravila podle svého vkusu. Nyní je ale vynesla v jejich původní podobě. Z Dianiny sbírky pocházel i náhrdelník. Kate ho na sobě měla třeba při první recepci v Buckinghamském paláci po lockdownu v roce 2020. Vévodkyně měla celý den dobrou náladu. Společně s Camillou a svými dětmi seděla v kočáře, kdežto princ William jel na koni. Všichni se pak potkali v paláci.

Celebrity - další články

Doporučujeme