Byli jsme víc než přátelé, byli jsme rodina. Herci z kultovního seriálu jsou zdrceni ze smrti Mathewa Perryho (†54)

1. listopadu 2023·Celebrity·Redakce

Lisa se chce ujmout psa od Matthewa (Zdroj: Profimedia)

Smrt seriálového Chandlera Mathewa Perryho (†54) zdrtila celý svět a stále tomu nemůže spousta lidí uvěřit. Všichni také čekali, jak se ke smrti seriálového kolegy vyjádří herci ze seriálu Přátelé. A to přišlo teď.

Kultovní seriál Přátelé se vysílal od roku 1994 do 2004 a z představitelů Rachel (Jennifer Aniston), Monicy (Courteney Cox), Rosse (David Schwimmer), Joeyho (Matt LeBlanc), Chandlera (Matthew Perry) a Pheobe (Lisa Kudrow) se stali přáteli i v reálném životě. Proto, když svět obletěla zpráva, že nečekaně zemřel Matthew Perry, všichni čekali na vyjádření jeho kolegů.

Ti dlouho mlčeli, následně zdroj z jejich blízkého okolí prohlásil, že se k jeho smrti vyjádří společně. A to přišlo právě teď. Všichni jsme naprosto zdrceni ztrátou Matthewa. Byli jsme víc než jen přátelé, jsme rodina. Je toho tolik, co bychom mohli říci, ale právě teď asi potřebujeme čas na truchlení, než zpracujeme tuto nepochopitelnou ztrátu. Časem řekneme více, až toho budeme schopni, ale prozatím jsou naše myšlenky a naše láska s Mattyho rodinou, jeho přáteli a všemi, kdo ho na světě milovali,” napsal časopis People.

Herci by se také samozřejmě měli zúčastnit jeho pohřbu, který stále ještě nemá stanované datum. Otázkou také je, kdo si vezme hercova psa Alfreda, kterého si pořídil v roce 2021. Potencionální náhradnicí by měla být Lisa Kudrow, která je velkou milovnicí psů. „Lisa zvažuje, že se ujme jeho milovaného psa Alfreda,“ přinesl Daily Mail.

View this post on Instagram

A post shared by Matthew Perry (@mattyperry4)

Herečka také přišla s teorií, co se jejímu kolegovi mohlo stát. Prý si mohl vzít některý z předepsaných léků, které není vhodné užívat před vstupem do horké vody. Matthew byl nalezen v sobotu ve svém domě v Los Angles. Podle dostupných informací se utopil ve vířivce. Hvězda filmů Můj soused zabiják, Jen blázni spěchají nebo Tři do tanga celý život bojoval se závislostmi na alkoholu, drogách a lécích. Na místě tragédie se ale prý nenašli žádné drogy a v jeho smrti by neměl hrát roli někdo jiný. I tak byla ale nařízena pitva.

Celebrity - další články

Doporučujeme