Bývalá dětská hvězda přiznala znásilnění po 30 letech. Nikomu o tom neřekla, manžel pak dostal podmínku

6. listopadu 2023·Celebrity·Redakce

Michaela Kudláčková (Zdroj: Profimedia)

Hvězda seriálu My všichni školou povinní Michaela Kudláčková se svěřila, že ji ve 25 letech znásilnili. S šokujícím odhalením přišla po třiceti letech a důvodem byl případ obžalovaného Dominika Feriho.

Co se osudný den vlastně stalo? Michaela Kudláčková byla vdaná a měla dvě dcery. S kamarádkou se pěšky vracela z oslavy domů. Dotyčný, který byl na oslavě také, nabídl ženám svezení. „Nesedla bych si do auta s nikým cizím, ale on nebyl cizí, nebo nám to nepřišlo,“ svěřila se na sociální síti X.

Muž odvezl domů její kamarádku a s ní pak zamířil k lesu. V tu chvíli byla herečka vystrašená a šokovaná. „Nejdřív se to snažíš uprosit, nechytáš se, a vlastně mu to trochu dělá dobře. Pak si myslíš, že zdrhneš. Po slovech ‚jestli ještě jednou hrábneš na tu kliku, tak ti rozmlátím hlavu tímhle hasákem‘ jsem usoudila, že bude asi lepší být během pěti minut znásilněná než celý život mrtvá. Pak se přestaneš bránit. Úplně. Čumíš nahoru… Já si v duchu zpívala,“ popisovala.

Pak jí konečně odvezl domů, ale druhý den ráno zazvonil u dveří. „Chtěla jsem rychle zavřít, ale strčil tam nohu. Vlastně mi přišel říct, že ví, kde chodí moje holky do školky. Takže… Žádná policie,“ pokračovala dětská hvězda. Nikomu o tom neřekla, ale její manžel Pavel poznal, že se něco děje. „Po tom, co jsem s ním potřetí odmítla spát, to ze mě vytáhl. Vypátral si ho, přizabil ho, prohodil výlohou… a měl podmínku,“ uzavřela celý smutný příběh.

Celebrity - další články

Doporučujeme