Čeká další miminko? Partnerka miliardáře Janečka zveřejnila neobvyklé FOTO

13. ledna 2019·Celebrity·Barbora Pisingerová

Zdroj: Instagram / khousnoutdinova

Partnerka českého matematika a miliardáře Karla Janečka (45) Lilia Khousnoutdinová (30) se postarala o pořádný rozruch, když na internetu sdílela neobvyklou fotografii z cest. Tulí se na ní ke svému milému, který jí něžně pokládá ruku na bříško takovým způsobem, jak se obvykle blízcí dotýkají nastávajících matek. Fanoušci jsou nyní přesvědčeni, že pár čeká dalšího potomka.

Zvláštní fotografii doplňuje neméně mnohoznačný popisek. Kněžka k němu totiž připojila slova “Into the wild”, tedy v překladu “Vzhůru do divočiny”. To by sice mohlo odkazovat na jejich cesty, podle některých však může jít o náznak blížícího se dobrodružství s druhým malým miminkem. Jejich společné dceři Isabellce je totiž pouhých 7 měsíců.

Karel Janeček nedávno ukončil manželství s matematičkou Mariem (34), se kterou má syna Karla Yanise (3). Problémy ve vztahu zřejmě způsobil fakt, že Janeček ještě v době manželství uzavřel neoficiální sňatek s Khousnoutdinovou a zplodil s ní dítě. Situaci, kdy se o otce svých dětí musely dělit, špatně snášely obě ženy.

“Mám radost. Sice pořád horská dráha, ale už konečně krásná,” svěřila se nedávno Lilia na sociální síti poté, co má Karla konečně jen pro sebe.“V novém roce jsem přišel na revoluční myšlenku, že nejvyšší hodnotou je možná rodina,” napsal přitom kontroverzní miliardář po Novém roce.

View this post on Instagram

Into the wild ?? #ecstatictravel #liliaka #emerald

A post shared by Lilia A. K. ? (@khousnoutdinova) on

Celebrity - další články

Doporučujeme