Česká topmodelka v karanténě nezahálí. Denisa Dvořáková natočila video, jak správně cvičit

5. dubna 2020·Celebrity·Barbora Pisingerová

Foto: Instagram / denisadvorakova

Fitka a posilovny jsou nyní zavřené, jedna z nejúspěšnějších českých modelek Denisa Dvořáková (28) na sobě ale makat rozhodně nepřestává. Přítelkyně Jakuba Prachaře (36) nyní natočila svým fanouškům několik výukových videí, na kterých ukazuje, jak si dát pořádně do těla i doma.

Plavková sezóna už se pomalu blíží, do fitka se ale nikdo z nás ještě minimálně několik týdnů nepodívá. Všichni teď zůstáváme pokud možno doma a náš pohyb se mnohdy drasticky omezil. Ba co hůř, leckdo má doma bohaté zásoby a plné ledničky i spíže.

Abychom na konci karantény neměli o pár kilo víc, můžeme třeba následovat rady české topmodelky Denisy Dvořákové. Ultraštíhlá kráska na sociálních sítích zveřejnila podrobný návod, jak si dát do těla i doma a udržet si dobrou fyzičku.

Dvořáková prý cvičí dvakrát týdně, dvakrát týdně běhá a jednou týdně pracuje na svém těle s pomocí jógy. Cvičí tak skoro každý den. Na svých videích fanouškům ukázala některé cviky, kterými se snadno mohou inspirovat.

Ať už chcete posílit břicho, potěšit srdce nebo jen zapracovat na své všeobecné kondici, mrkněte na tipy úspěšné modelky v playlistu pod článkem.

Celebrity - další články

Doporučujeme