Dáda Patrasová vysvětlila svůj stav v živém vysílání. Mohla za to chřipka

6. března 2023·Celebrity·Redakce

Dáda Patrasová (Foto: Frekvence 1)

Když se Dáda objevila ve víkendovém vysílání Snídaně s Novou, ihned zaplnila titulní strany a hlavní zprávy všech bulvárních plátků a portálů. Její stav mnohé vyděsil. Téměř nedokázala dát kloudnou větu dohromady, byla oteklá a rozhovor musel být ukončen dřív. Jedni hanili Novu, proč ji do živého vysílání zvali, další mají zase o Dádě jasno, že musela být pod vlivem alkoholu nebo jiných látek. Sama někdejší královna dětských srdcí svůj stav vysvětlila. Extra.cz prozradila, že za to mohla chřipka.

Když se bývalá sexbomba české kinematografie Dáda Patrasová objevila po dlouhé době v živém vysílání na televizní obrazovce, všichni byli velice zvědaví, co divákům řekne. Ve výsledku toho neřekla moc. Byla totiž v takovém stavu, že nebýt profesionálního přístupu moderátorů, byla by to naprostá katastrofa.

Katastrofa to byla tedy i tak, protože sama Dáda nevypadal, že je v kondici. Na otázky odpovídala stručně, zmateně a dát do kupy kloudnou větu jí dělalo problém. Přestože bylo slibováno, že se diváci dozví, co nyní Dáda dělá a čemu se věnuje, na toto ani nedošla řeč. S ohledem na to, jak celý rozhovor probíhal, ho pravděpodobně moderátoři ukončili předčasně.

Následovala salva komentářů, zděšení, spekulací a obviňování, kdo udělal chybu, a co s Dádou vůbec bylo. Většina je přesvědčená o tom, že jsou dlouhodobé výroky Felixe Slováčka, o tom, že jeho žena pije, skutečně pravdivé. Další tvrdili, že byla Dáda pod prášky. Ona se rozhodla vyjádřit se redakci Extra.cz a přiznat, co stálo za jejím ne příliš reprezentativním stavem. 

“K tomu, co se píše, jen tolik, že jsem do Novy šla s chřipkou a horečkou. Moje chyba. Kdo chce psa bíti, vždycky si hůl najde. Neměla jsem tam nemocná chodit,” prozradila Extra.cz. Dodala, že se její stav zatím nezlepšil, a že se jí nemoc stále drží. Zároveň se vyjádřila i k tomu, co o ní říkaly zdroje z televize Nova. Podle oblíbené herečky jde o podraz, který si sama nedokáže vysvětlit. “Co můžu dělat? Jsou to podlé intriky. Nevím, proč to dělají. To asi nikdo neměl chřipku? Pro dobrotu na žebrotu, jak se říká!” postěžovala si redakci Dáda.

Celebrity - další články

Doporučujeme