Díky, tati! Princezny Eugenie a Beatrice pykají za sexuální skandály svého otce

2. února 2022·Celebrity·Barbora Turková

Eugenie a Beatrice (Zdroj: ČTK)

Princezny Eugenie a Beatrice toho v posledních dvou letech zažily hodně. Vdaly se, staly se matkami a po odstoupení prince Harryho od královských povinností se měly v rodině více angažovat. Jenže teď je všechno jinak. Informace přinesl britský list Express.

Princezny Beatrice a Eugenie byly svými rodiči, spisovatelkou Sarah Ferguson a princem Andrewem, vychovány jako běžné občanky. I proto vnučky královny Alžběty II. dosud plnily jen minimum královských povinností. To se mělo změnit ve chvíli, kdy se Harry vzdal svého nároku na trůn a velké části svých povinností.

Obě dívky měly v královské rodině “zaplnit díru”, která po princi zůstala a převzít některé z jeho úkolů. Mladá krev se hodila i v jiných případech, protože někteří členové monarchie mají už svá léta. Nicméně, po sexuálním skandálu jejich otce bude podle experta na královskou rodinu Richard Fitzwilliams všechno jinak. „Jakékoli rozšíření jejich rolí, což bylo na stole, protože členů královské rodiny je málo a spousta z nich už není nejmladší, je teď v blízké budoucnosti naprosto nemyslitelné,“ uvedl pro list Express.co.uk.

Rodina obou žen má velmi pevné vztahy a obě dcery i bývalá manželka stojí za svým otcem. Andrewa co nevidět v USA čeká soud s Virginií Robertsovou Giuffreo, kterou měl donutit k sexu, když jí bylo pouhých sedmnáct let. To je ve Spojených státech pod hranicí legálního udělení souhlasu. Královna Alžběta II. svému synovi ale odebrala některé tituly a on sám se i některých vzdal. I proto v současné době žádné královské povinnosti nevykonává.

Celebrity - další články

Doporučujeme