Dojemné finále seriálu Smysl pro tumor. Diváci jej obrečeli a počin vynášejí do nebes

26. února 2024·Celebrity·Redakce

Smysl pro tumor (Zdroj: Photo © Česká televize / Pavla Černá)

Seriál Smysl pro tumor udělal pořádný vítr na českých obrazovkách. Počin diváci od prvního dílu vychvalovali, vynášeli do nebes herecké obsazení a především náročné téma rakoviny. A v neděli jej čekalo závěrečné finále.

Na seriál Smysl pro tumor tuzemský divák jen tak nezapomene, protože se jedná o dílo, které má přesah a nekončí poslední klapkou a závěrečnými titulky. Tisíce lidí se s příběhem medika Filipa ztotožnily a možná, že díky němu získaly i novou naději na boj se zákeřnou nemocí. Po každém dílu jej diváci vychvalovali do nebes, mluvili o tom, jak je jednotlivé scény rozplakaly.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Česká televize (@ceskatelevize)

A nejinak tomu bylo i u posledního dílu, který Česká televize odvysílala v neděli večer. Diváci s napětím sledovali, jak příběh medika a jeho rodiny a přátel dopadne. Brečeli, smáli se a zajímalo je, jak to dopadne. „Poslední díl, brečím a brečím. Tohle byl seriál, který otevřel snad oči všem, co řeší malichernosti a zbytečnosti, protože tato nemoc je zlá a porazit ji je i o štěstí,“ napsala jedna z divaček.

A další s ní souhlasí. „Poslední díl. Obrovská síla. Celý díl probrečený a opravdu smekám, skvělý herecký výkon. Tak moc těžké, náročné, je prát se s touto těžkou nemocí. Děkuji za nádherný seriál.” A našli se i tací, kteří kromě pochvalných komentářů přejí štěstí těm, kteří s nemocí bojují také. „Parádní závěr a skvělý seriál. Díky za něj. Přeji všem těm, co s tou potvorou zrovna bojují, i jejich blízkým, hodně sil, a ať ji stejně jako Filip porazí,” svěřila se divačka.

Celebrity - další články

Doporučujeme