Dr. House se změnil k nepoznání. Herec Hugh Laurie si nechal narůst plnovous

7. dubna 2022·Celebrity·Redakce

Hugh Laurie. (Foto: Profimedia)

Hugha Laurieho (62) byste aktuálně na ulici vůbec nepoznali. Když šel o víkendu venčit psa, novináře zaskočil svým novým vzhledem. Nechal si narůst plnovous a vzhledem připomíná spíše chudáka z ulice. Informoval o tom Daily Mail.

Herec proslul rolí v seriálu Dr. House nebo ve filmu Černá zmije. Tam byl ale vždy pečlivě upravený. Teď se rozhodl pro změnu, kterou jeho okolí moc pozitivně nehodnotí.

Když šel Hugh v neděli na procházku se psem, nestačili se novináři divit. Na sobě měl tmavou teplákovku, tenisky a na hlavě pletenou čepici. Oblečení je ale nezarazilo, nýbrž jeho nový plnovous, který si herec nechal narůst. Vypadá tak o dost starší než je a poněkud zanedbaně.

Zanedlouho má také vyjít nová minisérie Proč nepožádali Evanse?, ve které Laurie hraje. Jedná se o strhující vražednou záhadu, která vychází ze stejnojmenného kultovního románu Agathy Christie z roku 1934. V minisérii bude opravdu hvězdné obsazení. Objeví se tam například Emma Thompson, Jim Broadbent a Hugh tam bude jako psycholog Dr. James Nicholson. “Tuto knihu miluji. Chlupy za krkem se mi ježí od té doby, co jsem přišel na to tajemství,” uvedl pro Daily Mail.

Otázkou zůstává, proč si herec nechal plnovous narůst. V minisérii má sice tzv. van Dyckovou bradku. Ta je ale pěkně upravená, na rozdíl od strniště, které teď jeho bradu zdobí.

Celebrity - další články

Doporučujeme