Drama v Ulici: Blanka odhalí Luďkovi pravdu. Ten ji znásilní

8. února 2022·Celebrity·Redakce

Linda Rybová jako Blanka. (Foto: se souhlasem TV Nova)

V seriálu Ulice se schyluje k velmi dramatické scéně. Zubařka Blanka půjde s pravdou ven. Luděk odmítá pravdu přijmout a k situaci se postaví vlastním způsobem. Blanku dokonce znásilní. Jak se herci Vasilovi Fridrichovi scéna točila, prozradil v pořadu Volejte Novu.

Zubařka Blanka alias Linda Rybová se minulý týden vyspala s Evženem (Martinem Fingerem) a zjistila, že on je jediným milencem v jejím životě, na kterém jí záleží. Ten na ni tlačí, aby se konečně rozhoupala a svému exmanželi řekla, že ho nemiluje. Bohužel, situace není tak lehká, jak se může zdát.

View this post on Instagram

A post shared by Ulice (@uliceserial)

Luděk si plánuje s Blankou společnou budoucnost a nyní uskutečňuje jejich dávný sen. Pustil se do stavby velkolepého domu za Prahou. Bohužel netuší, že ve skutečnosti jeho partnerka sen nesdílí. Ta má sice rodinu na prvním místě, ale Luďka nemiluje a nechce s ním žít. Tento týden vyloží karty na stůl a to odstartuje řetězec událostí. Dojde to až k domácímu znásilnění.

View this post on Instagram

A post shared by Ulice (@uliceserial)

Během natáčení se samotnému herci scéna nehrála dobře. “Je to strašně nepříjemný. Jakkoliv máme s Lindou tendenci pořád žertovat a vtipkovat o každé věci, i když to byla závažná témata. Tak v této chvíli ani to vtipkování moc nepomáhalo. Ta samotná věc je nepříjemná, navzdory tomu, že víme, že to jenom hrajeme a nic se nikomu jakoby neděje a stejně ten pocit je nesmírně tísnivý,” uvedl v pořadu Volejte Novu Fridrich a dodal, že pro něj je toto chování za hranou. Zda se Blance pořadí od Luďka utéct, se diváci dozví už tento týden.

Celebrity - další články

Doporučujeme