Dramatický porod Jitky Nováčkové: Malá přišla na svět o tři týdny dříve, otec to málem nestihl

13. ledna 2021·Celebrity·Barbora Pisingerová

Foto: Instagram / timsparv

Modelka a Česká Miss 2011 Jitka Nováčková (28) přivítala na světě své první miminko. Neobešlo se to ale bez dramatu. Maličká se na svět prodrala o celé tři týdny předčasně. Naštěstí všechno dobře dopadlo a maminka i miminko jsou v pořádku. 

Modelka a influencerka Jitka Nováčková se konečně dočkala svého miminka. Kolem porodu si ovšem zažila pořádné drama. “Bude po tatínkovi, raději dorazila o tři týdny dřív, než byť jen o minutu pozdě,” zažertovala novopečená maminka na sociálních sítích, když oznámila příchod miminka.

Fanouškům se také pochlubila, že jaké dostala dcera jméno. “Leah Elissa. Vítej na světě,” vzkázala malé. Modelka se svěřila, že porod malé nebyl vůbec jednoduchý. “Za mě jedna rada – sbalte si tašku do porodnice dřív, než máte pocit, že je třeba. V kontrakcích pak nejenže nevíte, jak se jmenujete, ale balení s těmi ‘au’ zastávkami trvá nekonečně dlouho,”doporučila dalším maminkám.

View this post on Instagram

A post shared by JITKA NOVACKOVA (@jitkanovackova)

Drama si prožil i tatínek

Slušné drama si ale prožil i novopečený tatínek, fotbalista Tim Sparv. “11. 1. ve 04:25 ráno se naše holčička rozhodla, že chce vyjít ven a prozkoumat svět. Tři týdny před termínem,” napsal na sociální sítě den po dceřině narození.

“Bylo to uprostřed noci a já se zrovna vracel ze zápasu, když Jitka zavolala. ‘Myslím, že už je čas,’ řekla. ‘MYSLÍŠ?!’ zeptal jsem se. Po počáteční nejistotě ale vyšlo najevo, že už je opravdu čas. Zavolala mi ve dvě ráno, náš autobus přijel do Larisy ve tři a naše dcera se narodila ve 04:25. Neuvěřitelné. Jak matka, tak dítě jsou v pořádku. Otec předstírá, že ví, co dělá,” zažertoval sportovec.

View this post on Instagram

A post shared by Tim Sparv (@timsparv)

Celebrity - další články

Doporučujeme