Důstojnost a šarm už v osmi letech. Princezna Charlotte je tajná zbraň britské monarchie

23. května 2023·Celebrity·Redakce

Princezna Charlotte (Zdroj: Instagram Kate a Williama, Profimedia)

Je jí teprve osm let a už nyní je malá princezna Charlotte miláčkem země. Kromě toho že je to roztomilá holčička, na korunovaci Karla III. celému světu dokázala, že z ní roste aristokratka, jak se patří. Monarchii roste tajná zbraň, která má potenciál k tomu, být velkou ženou. Informuje o tom deník Blesk.

Kromě samotného krále Karla III. byla pozornost světa upřena při korunovačním víkendu i na další členy královské rodiny včetně královských dětí. Osmiletá princezna Charlotte všem ukázala, jaká dáma z ní pomalu ale jistě roste. I přes svůj nízký věk se po celou dobu chovala naprosto ukázkově.

Přestože byla pozornost na ni trochu opomíjená především kvůli rošťáckému mladšímu bráškovi Louisovi, který všechny bavil svými znuděnými grimasami, určitě je třeba si povšimnout jejího perfektního vystupování. Na její obdivuhodné chování upozornila americká sloupkařka Angela Mollard. Ta královskou rodinu sleduje už dlouho.

View this post on Instagram

A post shared by The Prince and Princess of Wales (@princeandprincessofwales)

Sloupkařka má tedy v oku chování všech dětí a členů královské rodiny. Je přesvědčená, že malá princezna je tajná zbraň britské monarchie v tom nejlepším možném smyslu slova. Princezna se zvládla po celou dobu chovat velice důstojně a působila tak, jako by nebyla vůbec nervózní. Její klid působil až šarmantně. Během proslovu svého otce na počest dědečka si pro sebe odříkávala otcova slova, která zjevně už dobře znala.

“Zatím si užívá dětství, ale pokud se podle očekávání ukáže, že má pracovní morálku a vyřídilku princezny Anne, spolu se stylem a elegancí její matky a babičky, královská rodina se dočká skutečného požehnání,” soudí slavná komentátorka.

Celebrity - další články

Doporučujeme