Důvod k úsměvu teď nemá. Hvězda seriálu Krok za krokem bojuje s rakovinou

1. srpna 2023·Celebrity·Redakce

Suzanne Somers (Zdroj: Profimedia)

V 90. letech bodoval seriál Krok za krokem na televizních obrazovkách po celém světě. Jeho hvězdou byla i Suzanne Somers, která se objevila jako Carol. Nyní moc ale důvodů k úsměvů nemá. Vrátila se jí totiž rakovina.

O herečce Suzanne Somers nebylo v posledních týdnech moc slyšet. Nemůže za to ale nová práce, dovolená nebo jiná pozitivní věc, ba právě naopak. Manžel herečky producent Alan Hamel přiznal, že jeho žena má opět rakovinu. „Znovu se potýkala s rakovinou. 6. června dostala od lékařů zprávu, že je bez nálezu, ale rakovina je zákeřná a my teď budeme do budoucna všechno z blízka monitorovat,“ uvedl.

Neřekl ale s jakým typem nádoru Suzanne bojuje. „Všichni její doktoři řekli, že kdyby nevedla přírodní život bez chemie a biodentických hormonů, už by tady s námi nebyla,” dodal manžel herečky, která už jednou rakovinu porazila. Se závažnou nemocí bojovala okolo třicítky, po padesátce jí byla diagnostikovaná rakovina prsu.

Hamel přiznal, že jeho žena s rakovinou bojuje prakticky celý život. „Už když jí bylo kolem dvaceti, musela se potýkat se dvěma hyperplaziemi, což je vlastně čekárna na rakovinu,“ řekl otevřeně to, co stojí v lékařských záznamech. Hyperplazie je patologický stav, který se vyskytuje ve tkáních a orgánech, kdy dochází k nadměrnému množení buněk. V jejím důsledku dochází k nárůstu objemu postižené tkáně.

 

Celebrity - další články

Doporučujeme