Dva roky před padesátkou vypadá jako dvacítka. Penélope Cruz má postavu v plavkách jako lusk

24. srpna 2022·Celebrity·Redakce

Penelope Cruz (Zdroj: Profimedia)

Za dva roky jí bude padesát, ale postavu má jak dvacítka. Španělská kráska Penélope Cruz vyrazila na dovolenou k moři, kde ukázala svojí luxusní postavičku. Sice na sobě měla jednodílné plavky, ale o jejích dlouhých nohách se nyní bude zdát nejednomu chlapovi. Informaci přinesl Blesk.cz.

V Česku panovaly dlouho tropické teploty, a tak mnozí z nás vyrazili k vodě. A podobně to mají i zahraniční hvězdy. Jednou z nich je i hollywoodská hvězd Penélope Cruz, která za dva roky oslaví padesáté narozeniny. A rozhodně na to vůbec nevypadá.

Herečka byla fotografy zachycena na jachtě v Punta Chiappa poblíž Portofina, kterak si bez make-upu, bez stylingu, jen v zářivě oranžových plavkách užívá slunečný den jak s přáteli, tak i se svými dětmi – synem Leem a dcerou Lunou, jejichž otcem je Penélopin manžel a herecký kolega Javier Bardem. Penélope a její rodina jsou ubytováni v hotelu Astoria v italském městě Rapallo.

Penélope Cruz (Zdroj: Profimedia)

Vypadá to ale, že na dovolenou vyrazila bez manžela, za což zřejmě může jeho pracovní vytížení. Kráska ale nevypadala, že by jí to nějak výrazně vadilo. Ve vlnách si užívala jako malá holka. Skála z lodi do vody, blbla se svou drobotinou a neskutečně jí to při tom slušelo. Postavu má totiž ve svém věku naprosto fenomenální. Na sobě měla “obyčejné” jednodílné plavky, nádherně v nich vynikly její štíhlé nohy, sexy zadeček i plný dekolt.

Celebrity - další články

Doporučujeme