Dvě náročné operace a emočně silný seriál. Tereza Brodská to během natáčení Smyslu pro tumor neměla jednoduché

27. února 2024·Celebrity·Redakce

Tereza Brodská (Zdroj: Photo © Česká televize / Pavla Černá)

Smysl pro tumor se zapsal do srdcí diváků a poslední nedělní díl většina z nich obrečela. Většina mluví o tom, že to není jen seriál, ale že je to projekt s přesahem. S tím souhlasí nejen diváci, ale i samotní herci, včetně Terezy Brodské.

Natáčení bylo náročné a emočně silné pro všechny zúčastněné, protože se pracuje s náročným tématem. Navíc je to bohužel věc, která se dotýká velké většiny z nás. Jen v Česku zemře na rakovinu každých dvacet minut jeden pacient a ročně se objeví až 80 tisíc nových případů. Je tak jasné, že se projekt zapsal do paměti i herců. Byla to cesta dlouhá, byla naše a byla plná. Jsem pyšná. Přeju ti vše a to víš. Loučím se s radostí… Mávám všem, kteří do smyslu dali sebe. Tak pá, šílená jízdo,” napsala herečka Alžběta Malá, představitelka Hanky.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Filip Březina (@filousch)

Velkou pochvalu dostal za ztvárnění hlavní role Filip Březina. Sám přiznal, že to bylo velmi náročné natáčení, ale že to stálo za to.  Slovo DĚKUJI mi přijde málo,” okomentoval svůj poslední příspěvek. Pod oběma příspěvky se vyrojily stovky komentářů od diváků, kteří byli nejen z jejich výkonů, ale i z celého seriálu nadšení.

Zdravotní problémy ale komplikovaly život i herečce Tereze Brodské, které musela hned na dvě operace. Letos toho bylo na mě už hodně. V únoru jsem byla na operaci tlustého střeva, kdy jsem ležela osm dní na JIP, poté probíhala šest týdnů rekonvalescence doma. A teď žlučník,” popsala své trápení pro ŽivotvČesku.cz Tereza Brodská na konci roku 2022, která v tu dobu seriál dotáčela.

Celebrity - další články

Doporučujeme